• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

26.09.2017

16:03

SINIŠA MALI OTVORENO: Zna se ko je vodio kampanju protiv mene!

Politika

SINIŠA MALI OTVORENO: Zna se ko je vodio kampanju protiv mene!

Podeli vest

Potpuno mi je jasno zbog čega sam bio predmet najprljavije i najodvratnije kampanje protiv mene i moje porodice u protekle tri godine, kaže Siniša Mali

 


 

 

- Sada kada vidim ko je kandidat na drugoj strani onda vidim i ko je novac u kampanju protiv mene uložio proteklih godina, a to su Dragan Đilas i njegovi tajkuni - rekao je Mali.

Takođe, Mali je naveo da je ove godine na teritoriji Beograda 90.628 nezaposlenih lica, nakon čega je istakao da je isti taj broj u trenutku dok je Dragan Đilas bio gradonačelnika bila na "oko 108.000".

- Borimo se za svako novo radno mesto. Kada su Đilas i Šapić bili ovde, imali ste tri javna gradilišta, a sada ih imate javnih 60. Veliki broj investitora dolazi ovde, završili smo Ikeu, Hilton se završava, Beograd na vodi raste - rekao je Mali.

Osim toga, rekao je i da u Beogradu trenutno ima 1.111 gradilišta.

Prema rečima Siniše Malog, Dragan Đilas "sve vreme pravi kampanju za svoj povratak".

- Nije se on setio trudnica, nego je ostavio dug od 350 miliona dinara trudnicama, dug koji smo mi vratili - rekao je Mali.

Na pitanje o slučaju Savamala i da li i iza tog slučaja stoji Dragan Đilas, Mali je rekao:

- Što se tiče Savamale, ja sam svoj stav rekao. Očekujem da nadležni organi urade svoj deo posla kao što jesu, pa neka kažu ko iza toga stoji - rekao je Mali.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je i da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se verovatno neće kandidovati na narednim izborima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17