• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2017

15:41

TAJKUNSKI UDAR NA SRBIJU! CIA TV N1, Janković, Rodić i Đilas slave "oslobađanje" Miškovića jer se nadaju da će S NJEGOVIM PARAMA PONOVO NA VLAST!

Politika

TAJKUNSKI UDAR NA SRBIJU! CIA TV N1, Janković, Rodić i Đilas slave "oslobađanje" Miškovića jer se nadaju da će S NJEGOVIM PARAMA PONOVO NA VLAST!

Podeli vest

Samo dan pošto je Apelacioni sud skandaloznom odlukom poništio presudu Specijalnog suda kojom je Miroslav Mišković bio osuđen na pet godina robije, krenulo je medijsko političko divljanje žute ološ elite!

Žuta tajkunsko politička koalicija odluku Apelacionog suda kojom se ukida presuda Specijalnog suda kojom je gazda Delte Miroslav Mišković (72) osuđen na pet godina zatvora zbog milionske utaje poreza, dočekala je u potpunoj euforiji!

Iako je ukidanjem presude ceo postupak vraćen na početak, a Apelacioni sud na taj način slučaj opet prosledio Specijalnom sudu, CIA N1 televizija, Saša Janković, Aleksandar Rodić i ostala plaćenička bratija slave Miškovićevo "oslobođenje" kao svoju veliku pobedu. A to nije slučajno! 

BRUKA! Apelacioni sud ukinuo presudu Miroslavu Miškoviću za utaju poreza - sve kreće ispočetka!

Naime, politički luzer Saša Janković već u celodnevnovnom (?!) programu CIA N1 televizije progašava Miškovića za žrtvu političkog progona, dok Rodić u svojim reketaškim novinama Kurir piše hvalospeve Miškoviću i njegovom sinu, uz njihove nasmejane fotografije na naslovnoj strani i poruku da se "vlast mešala u proces".

Sasvim je zanimljivo da ova njihova euforija stiže u isto vreme sa najavama da će se Dragan Đilas kandidovati na predstojećim izborima u Beogradu. Zna se kakve sve šeme povezuju Miškovića i Đilasa, a Janković je upravo Đilasa, čoveka koji je opljačkao Beograd više nego iko ikada, najavio kao "svog" kandidata.  

PREDSEDNIK VUČIĆ O OSLOBAĐAJUĆOJ PRESUDI MIŠKOVIĆU: Evo vam tajkuni, nek vode državu i POKRADU SVE ŠTO JE STVORENO!

Istovremeno, kako nezvanično saznajemo, vlasnik reketaškog Kurira Aleksandar Rodić iznenada je najavio da će platiti višemilionski porez koji duguje državi, ne navodeći odakle mu pare!

Sve to, naravno, nije nimalo slučajno. Jer, očigledno je da žuta tajkunska koalicija predstojeće izbore u Beogradu vidi kao najveću, a možda i poslednju šansu da se dokopa vlasti. I u toj nameri neće birati sredstva. 

Mišković, Đilas, Janković i Rodić ponovo bi da postanu vlasnici naših života i zato će ovaj novi tajkunski udar na Srbiju biti žestok i brutalan. Ovo njihovo medijsko divljanje posle odluke o poništenju presude tajkunu Miškoviću jasan je znak na koji način će oni pokušati da dođu na vlast. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bilja

pre 6 godina

Videcemo ko ce se poslednji smejati. Gradjani nece tako lako ispustiti sansu sa Vucicem da udjemo u EU.

Zvezdan

pre 6 godina

Dzabe se nadaju ovi iz opozicije. Nema njima vise spasa. Beogradski izbori ce to i pokazati.

Nikola

pre 6 godina

Samo prevaranti, lopovi, lazovi, kriminalci svake vrste... mogu da slave i pozdrave ovako sramotnu odluku apelacionog suda :(

Dragan

pre 6 godina

Lupate li lipate.Pa ne drzi DS ministarstvo pravde .Miskovicevo hapsenje je bilo predstava za javnost.

Dare

pre 6 godina

Džabe im njegove pare, neće oni doći na vlast!

Ja

pre 6 godina

Koliko su samo jadni i bedni! Ne vredi njima ni Mišković niti bilo ko. Ne mogu njima pare pomoći da dođu na vlast.

rastko

pre 6 godina

A sta ce SVI oni na slobodi ako se ''zna'' da su lopovi !?? Zasto drzava MOLI Rodica da plati milionski porezki dug a nas gradjane bez pardona utuzuje za par hiljada dinara duga i salje nam uterivac na vrata !???

sasa

pre 6 godina

Nazalost svi politicari su imali veze sa njim,svima je davao za kampanje,a sada predsedniku odgovara i ova situacija sa njime. Malo malo u zatvor zbog toga i toga plati izvlacenje i tako dok ga ne bude ojadio,sto ne mora da bude lose naravno ali gde taj novac posle odlazi..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija