• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.09.2017

09:55

(VIDEO) MATIĆ ZA PINK: Strani centri moći finansiraju naše medije da OBMANJUJU JAVNOST!

Politika

(VIDEO) MATIĆ ZA PINK: Strani centri moći finansiraju naše medije da OBMANJUJU JAVNOST!

Podeli vest

Marko Matić iz medijske mreže Antidot je, govoreći o moći medija na zapadnom Balkanu, rekao da su paramediji instrument i batina u rukama različitih stranih cenatra moći kojih ih finansiraju

Matić je rekao da prema istraživanju mreže Antidot takvih medija na ovim prostorima ima oko 150, među kojima su BIRN, KRIK, Nezavisno udruženje novinara, Kurir, N1...

- To su mediji koji se bave dezinformisanjem, a pričaju da su žrtve cenzure, da su pod pritiskom i da je u Srbiji medijski mrak - istakao je Matić, ocenivši da u Srbiji postoji nedostatak medijske kulture. 

Takvi paramediji imaju misiju ograničenog vremenskog trajanja, rekao je Matić osvrnuvši se na navode da su mediji koji su učestvovali u rušenju režima Slobodana Miloševića danas zabavnog karaktera. 

TAJKUNSKI UDAR NA SRBIJU! CIA TV N1, Janković, Rodić i Đilas slave "oslobađanje" Miškovića jer se nadaju da će S NJEGOVIM PARAMA PONOVO NA VLAST!

- Nakon dolaska demokratije ti mediji su korišćeni za rušenje drugih demokratski izabranih vlada, drugih država... Finansijer nameće političku agednu. Danas se primenjuje isti model kao pre ubistva Đinđića, slabi se pozicija vlasti kroz medije - dodao je Matić.

Komentarišući odluku suda u slučaju Miroslava Miškovića, on je ocenio da nakon te skandalozne odluke u vodu padaju sve optužbe da vlast kontrolise tužilaštvo i policiju.

- Sudstvo je naša rak rana, kvazi reforma iz 2009. godine ostavila velike poslednice. Nakon ovakve odluke suda padaju u vodu tvrdnje da je u Srbiji diktarura i nekakva totalitarna vlast - podvukao je Matić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 6 godina

U naslovu je sve receno i to je sustina price.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija