• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

29.09.2017

12:11

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Na delu je POVAMPIRENJE TAJKUNSKE POLITIKE U SRBIJI! Na vlast bi da se vrate oni kojima je država bila SERVIS ZA LIČNO BOGAĆENJE!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Na delu je POVAMPIRENJE TAJKUNSKE POLITIKE U SRBIJI! Na vlast bi da se vrate oni kojima je država bila SERVIS ZA LIČNO BOGAĆENJE!

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, otkriva šta će se zapravo dogoditi posle, kako je rekao, povampirenja tajkunske politike u Srbiji, odnosno posle ukidajuće presude gazdi Delte Miroslavu Miškoviću

 

- Mišković je u prvostepenoj presudi bio osuđen na pet godina zatvora zbog milionske utaje poreza. Zbog toga što je oteo neke pare od naše dece, svih nas, naših bolnica, naših vrtića, naših škola i prisvojio sebi. Onda je ta presuda došla na apelacioni sud. Pazite sad, apelacioni sud koji u 99 odsto slučajeva ili preinači presudu prvostepenog suda ili je ukine. A sada donosi odluku da se proces vrati na početak. To je "najkukavičkija" odluka - rekao je Vučićević i dodao:

- Kažu nije dozvoljeno komentarisati sudske presude, ja ne komentarišem sudsku presudu, jer nisam pravnik, advokat ili sudija, pa da kažem jeste on kriv ili nije kriv. Samo ukazujem na jednu veliku nelogičnost i na prostu stvar da, ako ste vi vrhovni sudija, sudija apelacionog suda, imate veće sudija, gde bi trebalo da budu najumnije sudije, onda oni kažu "ovde ima nekih proceduralnih propusta i ovo vratite na početak". Zašto? Ako ima dokaza, onda neko ko je predmet te tužbe, tog suđenja, treba da odgovara i treba da ide u zatvor, i treba da plati finansijsku kaznu. Ako neko ko je predmet tog spora nije kriv, onda treba da se ukine presuda.

Vučićević je istakao da je očigledno da u ovom predmetu nije bilo elemenata za oslobađanje, ali se išlo na to da se proces vrati na početak.

- Saša Janković sad kaže da je Mišković politička žrtva. Kakva politička žrtva? Čija politička žrtva? Pravi se namerna zamena teza, gde je žrtva onaj koji je učestvovao u najdivljačkijoj privatizaciji u ovoj zemlji, žrtva je crni junak tranzicije Srbije, koji se obogatio dok je ova zemlja osiromašila. Dakle, on je politička žrtva, a mi smo nekakvi valjda nasilnici. Mi, građani Srbije. Zašto se sve to radi? Pa zato da bi se na vlast vratili oni kojima država služi kao lični servis, za lično bogaćenje, onih koji su od 2000. do 2012. pokazali kako rukuju i šta rade sa državom, i kako bi da rade sa državom - naveo je glavni urednik Informera.

printscreen

Prema Vučićevićevim rečima, Vučić je na vest oko ukidanja presude Miroslavu Miškoviću reagovao poput većine građana, jer  očekuje odgovor pravne države i to da će u Srbiji konačno jednom zauvek pokaže i dokaže ko je biznismen i poslovna elita, a ko je lopov.

- Jednom zauvek je potrebno da se zna ko je opljačkao državu, a ko je elita. To je neophodno, neophodno za funkcionisanje države Srbije. Za funkcionisanje svih nas. Mi moramo da znamo ko je od ovih ljudi koji izigravaju poslovnu-političku-ekonomsku elitu zapravo lopov, ko je učestvovao u pljački Srbije. Tek kada budemo to znali možemo da govorimo da živimo u državi koja je pravna država. Naši sagovornici u vrhu tužilaštva i policije kažu nam da se završavaju vrlo ozbiljne istrage nekih privatizacija i nekih trange-frange odnosa i nekih pljački državne imovine neposredno posle 2000. ali i pre 2000. godine. Očekuju se najdalje pre Nove godine krupna hapšenja, najkrupnijih zverki u Srbiji - istakao je Vučićević.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ime

pre 6 godina

OVO JE USLOV SVIH USLOVA ''...Jednom zauvek je potrebno da se zna ko je opljačkao državu, a ko je elita. To je neophodno, neophodno za funkcionisanje države Srbije. Za funkcionisanje svih nas...''...JER PLJAČKAŠI SU SEBE PROZVALI ELITOM! BOLESNO!

milenko

pre 6 godina

Jeste,potpuno ste u pravu koji su sve koristili u licnu korist i korist familije koju su pozaposljavali!

Lovac

pre 6 godina

svaka cast gospodine Vucicevicu sve sto ste rekli je potpuno u pravu

Oliva

pre 6 godina

Svako ko je normalan vidi da je Srbija sa ovom politikom progledala i napravila dosta pomaka!

marko

pre 6 godina

Čovek je sve u pravu.Ko želi da sasluša prepoznaje sve što sledi i što je bilo.

Nenad

pre 6 godina

Tajkuni bi opet da vladaju. Država za njih predstavlja samo špekulaciju.

lepa

pre 6 godina

Nema od nas ništa.Taman sam se ponadao da će likovi koji su ojadili ovu zemlju makar jedan deo da vrate građanima i što je najbitnije da se svako sledeći koji bi isto i slično da radi da se uplaši i ne čini tako nešto.Kada ono još će damu plaćamo penale.Strašno.

Boško J

pre 6 godina

Mi smo sa tajkunima raskrstili kada smo 2012. godine smenili bivšu vlast sa željom da nam se to zlo više nikada ne povrati.

Mile

pre 6 godina

Tačno tako a i borićemo se da takvo zlo više ne zadesi Srbiju!

kolinda

pre 6 godina

Šta malo im je što su uzeli pa bi da se vrate da dokrajče ono što su počeli?

Una

pre 6 godina

Neka tajkuni zaborave da će ponovo zasesti u fotelje.

Luka

pre 6 godina

Slažem se, elita je ta koja je opljačkala Srbiju. Pogledajte malo sve te perjanice DSa i sličnih stranaka, već pet godina nisu na vlasti, a i dalje žive kao bubrezi u loju, jer su se toliko nakrali da mogu bez vlasti ne pet, nego pedeset i pet godina!

hrast

pre 6 godina

Pokusvaju ponovo da iskoriste narod,bas kao i petog oktobra,a posle...narode ko te j*be.

mala

pre 6 godina

Ovaj Vucicevic je uvek bio pun dobrih odvala sto se tice opozicije, ali ova mu je najbolja..

mala

pre 6 godina

Ovo ukidanje presude Miskovicu nam je sudstvo reklo na cijoj je strani..

Joko

pre 6 godina

Narod če na BG izborima najviše glasova dat SNS koji će ubedljivo dobiti izbore.

ana

pre 6 godina

Vreme je da se napravi čistka i raskrinka Miškovićeva banda tajkunska!

Aca

pre 6 godina

iskreno verujem da se tajkuni i mafijaši nikada neće vratiti na vlast.

milena

pre 6 godina

Vučićević govori istinu. Možete da ga ne volite koliko hoćete. Svi mi vidimo.

BIBI

pre 6 godina

Nadam se da će se utvrditi ko je ko i da će pravda da se vrati na velika vrata!

Verka

pre 6 godina

Dragan J.Vučićević je rekao da bi se sada na vlast vratili oni koji su je potkradali i lično bogatili!

Viki

pre 6 godina

Dragan J.Vučićević je izjavio da bi sada vlast preuzeli oni koji su potkradali sopstvenu državu i punili svoje džepove!

Jovana

pre 6 godina

Vučićević je rekao da je Mišković krao novac od naših bolnica,vrtića,škola i na taj način se bogatio,a onda ga Apelacioni sud oslobodi presude!Tome treba stati na put po svaku cenu!

andrej

pre 6 godina

gradjani nece dozvoliti da se na vlast vrate neradnici i olosi

Goran

pre 6 godina

Vučićević govori ono što svaki pošten građanin u ovoj zemlji misli.

Sanja

pre 6 godina

Sramota, ne znam odakle im obraza da se kandiduju.

Rasa

pre 6 godina

Srbijom su vladali tajkuni 12 god.isti ti pokusavaju sad opet da se domognu vlasti.

Bojan

pre 6 godina

Zato narod tim ljudima nikada nece dati svoj glas.

kontesanera

pre 6 godina

Srbijom neće vladati tajkuni i lopovi dok narod podržava Vučića.

Buki

pre 6 godina

Vi ste Bog Vucicevicu. Vi treba da budete predsednik Srbije

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija