• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2017

13:00

(FOTO) ĐORĐE VLAH RASKRINKAO UNS I NUNS: Ljilja Smajlović i Vukašin Obradović su dopineli GAŠENJU LOKALNIH MEDIJA U SRBIJI!

Politika

(FOTO) ĐORĐE VLAH RASKRINKAO UNS I NUNS: Ljilja Smajlović i Vukašin Obradović su dopineli GAŠENJU LOKALNIH MEDIJA U SRBIJI!

Podeli vest

Politički analitičar i lažni patriota Đorđe Vukadinović, u narodu poznatiji kao Đorđe Vlah, udario je žestoku medijsku šamarčinu novinarskim udruženjima UNS i NUNS, odnosno njihovim bivšim čelnicima Ljiljani Smajlović i Vukašinu Obradoviću

 

Čak je i čovek koji je bez stida i srama podržavao Šiptare i američki plan da preuzmu Makedoniju, na svom Tviteru je razotkrio medijsku "taktiku" Smajlovićeve i Obradovića.

- Podržavam svaku borbu protiv cenzure i medijskog mraka. Ali i Vukašin i Ljilja Sm. (i uns i nuns) su doprineli gašenju lokalnih medija u Srbiji - napisao je Vukadinović.

 

 

Kad s znaju poliički stavovi Đorđa Vlaha, onda je skoro savim jasno da u toj izjavi ima mnogo istine. Komentara na ovu njegovu tvrdnju ima bezbroj, ali se NUNS i UNS, naravno, po običaju ne oglašavaju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BATA

pre 6 godina

Informer jedini iznosi tacne i objektivne informacije i mnogi bi trebali da se ugledaju na njih

cuca

pre 6 godina

I narod radi naporno da bi opstao i gospoda novinari treba da rade a ne samo da ocekuju da ih drzava finansira.

ledeni100

pre 6 godina

I Đoka Vlah da twitne nešto pametno i istinito.

Milan

pre 6 godina

Silne pare dobili od države, sve skrckali, pa se sada bune.

Bole

pre 6 godina

U pravu je, Obradović nije imao problema dok su se gasile druge novine, ali kada je ugašen njegov, e onda može i protest i štrajk glađu. Sam je zakuvao čorbu, ko mu je kriv.

Vladan

pre 6 godina

Нека пише ко шта хоће али свако мора да плаћа своје дугове и да буде самоодржив! Код нас је то исчашено па који су у дуговима до гуше и траже да их држава издржава, а нападају је и пљују где год стигну! То је апсурд! Нека пишу како хоће и нека сами себе издржавају!

bata

pre 6 godina

Neprincipijelnos tih udruzenja,doprinela je i padu ugleda istih.

Goran

pre 6 godina

Svi mi znamo koliki je licemer Vukadinovic , ali je cinjenica da su za stanje u medijima najodgovorniji NUNS i UNS , to su sve samo ne udruzenja novinara.

Mia

pre 6 godina

Pa da imaju sta da kazu, oglasili bi se i NUNS i UNS.

BIBI

pre 6 godina

UNS i NUNS treba da imaju više objektivnosti u radu!

Jana

pre 6 godina

Konacno je neko izneo istinu o ovoj situaciji. Da imaju sta da kazu, oglasili bi se i UNS i NUNS. Valjda su sad neke stvari jasnije.

kontesanera

pre 6 godina

Jasno je ko želi medijski mrak,to svakako nije vlast.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija