• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.09.2017

13:33

(FOTO) NEKAD PAJTAŠI, SAD SMRTNI NEPRIJATELJI! Čeda isprozivao Tadića, ovaj ga brutalno naduvao na Tviteru!

Politika

(FOTO) NEKAD PAJTAŠI, SAD SMRTNI NEPRIJATELJI! Čeda isprozivao Tadića, ovaj ga brutalno naduvao na Tviteru!

Podeli vest

Priča o ujedinjenoj opoziciji sve više podseća na bajku (ili pre na cirkus), a to potvrđuje i najnovija prepiska bivših stranačkih pajtaša, danas Lidera Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića i lidera Liberalnodemokratske partije Čedomira Jovanovića na društvenim mrežama

- Pošto Čeda Jovanović kaže da je moja glupost dovela SNS, biće da je bilo pametnije ići u zatvorske posete inspiratorima Đinđićevog ubistva- napisao je Tadić na svom Tviteru.

Da podsetimo, Jovanović je u Nedeljniku izjaviio da "nije on pravio Vučića, nego Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. A ne tako davno, pred prošle izbore, bili su zajedno sa Nenadom Čankom u neprincipijelnoj koaliciji ČBČ.

Tadić je kasnije dodao:

- Kako se samo nisam setio da se i ja polivam ledenom vodom go do pojasa. 

 

Na ovu prozivku čak ni Tadićevi pratioci nisu odgovorili pozitivno, već su ga samo pitali zar ga nije sramota da tako nešto piše posle dva mandata koje je imao..

Šta će uraditi ovako razjedinjena, jadna i posvađana opozicija ostaje da se vidi, ali ako se po jutru dan poznaje, ne piše im se dobro i ni na ovim izborima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 6 godina

Jel im to neko hakuje naloge ili je ova opozicija stvarno do te mere tupava?

Mara

pre 6 godina

Oni su bili tupavi i kad su bili na vlasti,a da nisu,mnogo bolje bi zavrsili,bar ih  narod ne bi toliko prezirao,pa i tupav covek bi do sada shvatio da je zavrsio sa politikom a oni to jos ne vide,znaci da su jos tupaviji nego sto mi mozemo da zamislimo a tek ovi koji ih podrzavaju, o njima i ne treba nista da se kaze,sve se vidi na kilometar.n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija