• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2017

21:04

UDRUŽILA SE ŽUTA OLOŠ ELITA! Tajkuni pokušavaju DA OTMU SRBIJU: Da li su JAČI OD DRŽAVE I SISTEMA?!

Politika

UDRUŽILA SE ŽUTA OLOŠ ELITA! Tajkuni pokušavaju DA OTMU SRBIJU: Da li su JAČI OD DRŽAVE I SISTEMA?!

Podeli vest

Miroslavu Miškoviću ukinuta presuda, a Saša Janković ga hvali i podržava kao 'žrtvu političkog progona'!?!. Đilasa guraju za gradonačelnika, Rodić dobio milione evra da plati poreski dug. Da li je sve ovo slučajno?!

Skup nečasnih lažova
​Okupljaju se svi oni koji misle da građani postoje zbog njih, a da je politika prečica za bogaćenje
Marko Đurić, potpredsednik SNS

Samo dan pošto je Apelacioni sud skandaloznom odlukom poništio presudu Specijalnog suda kojom je gazda 'Delte', zloglasni tajkun Miroslav Mišković bio osuđen na pet godina robije zbog milionske utaje poreza, krenula je medijsko-politička ofanziva žute ološ elite!

Propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković na CIA TV N1 juče ujutro je nahvalio Miškovića kao 'uglednog biznismena' i podržao ga kao 'nevinu žrtvu političkog progona'!?! Istovremeno, Dragan Đilas sve otvorenije najavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika Beograda, a gazda reketaškog 'Kurira' Aleksandar Rodić se naokolo hvali da je pun keša i da će u narednim danima isplatiti poreski dug od oko tri miliona evra!

Da li je sve to slučajno? Naravno da nije!

Iako ukidanjem prvostepene presude Miroslav Mišković nije oslobođen odgovornosti za pljačku države, već mu je suđenje samo vraćeno na početak, CIA TV N1, Saša Janković i Aleksandar Rodić juče su naveliko slavili Miškovićevo "oslobođenje" kao svoju veliku pobedu.

Tanjug

mojugao

MIROSLAV PAROVIĆ

NSP

Presuda Miškoviću će neminovno resetovati političku scenu u Srbiji. Vreme je da se u javnosti otvore dijalozi o još nekim važnim pitanjima, pre svega na pitanje stanja u pravosuđu.

Saša Janković, bivši zaštitnik građana sada u ulozi zaštitnika tajkuna juče je u specijalnom programu CIA TV N1 proglasio Miškovića za žrtvu političkog progona! A Rodić je u svom reketaškom 'Kuriru' objavio hvalospeve Miškoviću i njegovom sinu!

Janković je, iako ga novinarka prethodno uopšte nije pitala za slučaj "Mišković", otvoreno stao u tajkunovu zaštitu.

- Mišković je bio zatvoren, pa je cela Srbija bila oblepljena njegovim slikama i fotografijama u okviru borbe protiv korupcije... Sada znamo da je Apelacioni sud rekao da je prekršen zakon. Ustav Srbije je prekršen i Evropska konvencija o ljudskim pravima takođe. Dakle, sve je prekršeno što je moglo da se prekrši - poručio je Janković u jutarnjem programu CIA TV N1, što je kasnije čitavog dana besomučno reprizirano u njihovim informativnim emisijama.

Žuti premijer Cvetković na otvaranju Miškovog hotela!

Tanjug

O sprezi bivšeg žutog režima Borisa Tadića i tajkuna Miroslava Miškovića najbolje svedoči činjenica da je u sredu uveče svečanom otvaranju Miškovićevog hotela "Interkontinental" u Ljubljani prisustvovao i bivši premijer Srbije Mirko Cvetković.
On je bio na čelu Vlade od 2008. do 2012. Na tu poziciju ga je postavio Boris Tadić.

Nimalo slučajno, medijsko-politička euforija zbog "oslobađanja Miškovića" stiže u isto vreme s najavama da će se Dragan Đilas kandidovati na predstojećim izborima u Beogradu. Zna se kakve sve šeme povezuju Miškovića i Đilasa, a Janković je upravo Đilasa podržao kao kandidata za gradonačelnika! 

Istovremeno, kako nezvanično saznajemo, vlasnik reketaškog "Kurira" Aleksandar Rodić iznenada je najavio da će platiti višemilionski porez koji duguje državi, ne navodeći odakle mu pare!

- Rodić je već juče uplatio veliki novac na ime poreskog duga, a najavio je da će ostatak novca isplatiti do početka sledeće nedelje. Pazite, molim vas, on odjednom ima tri miliona evra (njegov poreski dug iznosi više od 366 miliona evra, prim. ur.)!? Pa odakle mu tolike pare odjednom? I kako to on ima te milione samo dan pošto je presuda Miškoviću pala?! - pita se sagovornik Informera iz Vlade Srbije.

Sve to, naravno, nije nimalo slučajno. Jer očigledno je da 'žuta tajkunska koalicija' predstojeće izbore u Beogradu vidi kao najveću, a možda i poslednju šansu da se dokopa vlasti. I u toj nameri oni neće birati sredstva. Mišković, Đilas, Janković i Rodić ponovo bi da budu jači od države i zato će, nema nikakve sumnje, ovaj najnoviji tajkunski udar na Srbiju biti žestok i brutalan. Njihovo medijsko divljanje posle odluke o poništenju presude tajkunu Miškoviću jasan je znak na koji način će pokušati da dođu na vlast. 

Na tajkunsko-kriminalno udruživanje upozorio je juče i potpredsednik SNS Marko Đurić, koji poručuje da Beograd nije na prodaju tajkunima.

Beta

čekajtebre

MILOVAN DRECUN

FUNKCIONER SNS

Uticaj tajkuna na državu u periodu pre dolaska SNS na vlast bio je ogroman. Oni su kreirali kurs dinara, uticali na donošenje zakona, ekonomska kretanja, a zarad povećanja svog ličnog bogatstva.

- Jankovićeva otvorena podrška Đilasu, poslovnom partneru Miroslava Miškovića, nagoveštaj je okupljanja svih onih koji misle da građani postoje zbog njih, njihovih kombinacija i biznisa, a da je politika prečica za brzo i nečasno bogaćenje - ocenio je Đurić i dodao da će predstojeći lokalni izbori u prestonici biti "karneval neprincipijelnih koalicija i brakova iz interesa, sa ciljem da se zaustavi obnova i snaženje države".

Glavna urednica "Studija B" Ivana Vučićević ističe da se posle odluke Apelacionog suda pokazalo ko je na čijoj strani.

- Janković sa Miškovićem očigledno deli iste vrednosti, čim je odmah stao uz njega. Ni Rodić nije dugo čekao na to, verovatno očekujući da mu Mišković plati milionski porez koji duguje državi. Ako ovoj družini dodate i Đilasa, dobijate četiri jahača apokalipse, koji će od Srbije pokušati da naprave privatno preduzeće - napominje Vučićevićeva.

Da je ovoj žutoj ološ eliti novac jedini interes, smatra i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

- Ništa me ovde zaista ne čudi. Janković je jedan od onih koji su bili na platnom spisku Miroslava Miškovića, baš kao i "Kurir". Zato oni sada svoju radost ne mogu da sakriju... - objašnjava Glišić.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SARA

pre 6 godina

SRPSKI NAROD NECE DOZVOLITI DA TA ZUTA BAGRA PINOVO ZAVLADA U SR IJI.\nKRADLJVCI NJIMA JE MESTO U ZATVORU.\n

sasa

pre 6 godina

Oni su jedino jaki preko drustvenih mreza ali na recima

marko

pre 6 godina

Sloga i jedinstvo.To je ono sto oni nikada nisu imali

Radoslav

pre 6 godina

Njih sve zajedno pohapsiti pa neka se druže u Zabeli.

steva

pre 6 godina

Znači hoštapleri ponovo pokušavaju da se vrate na vlast i dokusure Srbiju. Čim se svi ujedinjuju, znači da su dolari stigli u Budimpeštu, već viđeno iz 2000. god.

Miroslav

pre 6 godina

Mišković i Đilas poslovni partneri, njih podržava Janković, Jankovića podržava Jeremić a samim tim i Miškovića i Đilasa, Šutanovac i Tadić su blizu starog žutog jata, a Obradović ih gleda sa strane, sa klupe za rezervne igrače i čeka, a ovi moraju da ga prihvate. I gde smo da smo, u 2000-toj smo, ponovo se okupljaju ljudi koji su doveli zemlju na ivicu provalije i jednom nogom zakoračili nad njom.

Miodrag

pre 6 godina

Nema tu nikakve slucajnosti. A najveci kriminal je krenuo od petog oktobra 2000. godine, kada su na velika vrata usli u Sbiju belosvetski olosi. Period devedsetih godina je takodje mnogima bio pogodan za bogacenje. Normalno, sve na racun gradjana. Ovo je sada borba za opstanak Srbije. Drzava mora biti jaca od kriminalaca, koji su spremni na sve. Od finansiranja svega i svacega, da bi povratili pozicije, do ubistva ako treba svakog, ko im stoji na putu ostvarivanja njihovih ciljeva. Tesko ce mo se izboriti protiv njih, ali jednostavno moramo svi u tome da ucestvujemo. To i zbog toga sto mi kao gradjani snosimo deo odgovornosti, zato sto smo kriminalce podrzali petog oktobra 2000. godine.

mika

pre 6 godina

Vučić je odlučan u svojim namerama i nikada ne odustaje od njih!

Dzon

pre 6 godina

Skupila se ekipa mutnija od Dunava. Verujem u njihov neuspeh!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija