• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2017

18:50

NOVA AFERA BIVŠEG DEMOKRATE: Šapić prijavio mrtvog čoveka kao investitora!

Politika

NOVA AFERA BIVŠEG DEMOKRATE: Šapić prijavio mrtvog čoveka kao investitora!

Podeli vest

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić našao se u središtu nove afere pod sumnjom da je zloupotrebio funkciju ne bi li članovima svoje porodice obezbedio nezakonit profit

 

Neverovatno, ali istinito
Samo što se nisam šlogirao kad sam prošao pored gradilišta i na tabli pročitao: 'Investitor Alili Amdi'! Moj pokojni otac?!
Amdi Alili

Kako piše portal "Embargo.rs", Šapićev ujak Rade Dedović kupio je na Novom Beogradu nekadašnju ćevabdžinicu "Indeks 10" u Studentskoj ulici 45a od 100 kvadratnih metara navodno za samo 30.000 evra!?

Pošto ju je porušio, na istom mestu je krenuo da gradi zgradu, a kao investitora je naveo pokojnog vlasnika ćevabdžinice Alila Amdija, koji je umro neposredno pošto je prodao lokal Dedoviću!

- Samo što se nisam šlogirao kad sam prošao pored gradilišta i na tabli pročitao: "Investitor Alili Amdi"! Moj pokojni otac?! Nisam verovao svojim očima šta sam pročitao - rekao je Alilov sin Amdi za "Embargo", dodajući da je ubeđen i da je njegov otac svoj lokal prodao za mnogo više para, ali da u ugovoru stoji cena od 30.000 evra kako bi kupac i Šapićev ujak Rade Dedović platio što manji porez.

printscreen

mojugao

ALEKSANDAR JOVIČIĆ

PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA

Ovo je još jedan potencijalni slučaj kriminalnih radnji koje su pripadnici nekadašnje žute gradske vlasti napravili. Tragično je što ista ekipa pokušava ponovo da se okupi kako bi nastavila da otima novac Beograđana.

- Nema šanse da je onoliki objekat od 100 kvadrata, na onakvoj lokaciji, prodat za samo 30.000 evra, koliko piše u ugovoru. Gde su pare? Gde je ostatak para od stvarne vrednosti lokala? Ja nisam bio uključen, ali toliko znam - izričit je on.

I dok Šapić juče nije hteo da govori za Informer, šef Centra za monitoring Mario Spasić smatra da je u najmanju ruku čudno da se mrtav čovek pojavljuje kao investitor jednog stambeno-poslovnog objekta.

- To je i sumnjivo i inspekcija bi morala da ispita o čemu se tu zapravo radi. Postoji ozbiljna sumnja da su u pitanju nekakve mutne radnje i da tu nije sve čisto - ističe Spasić dodajući da bi Šapić, kao budući kandidat za gradonačelnika, morao da objasni o čemu je ovde reč, da li je njegov ujak vlasnik pomenutog zemljišta i ko je zapravo investitor.

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Teodora

pre 6 godina

Šapiću zar ovako vraćaš svojoj državi, svom narodu

koka

pre 6 godina

A sta ce jos isplivati.... Mislim da ce zavrsiti i sportsku i politicku karijeru

Davor

pre 6 godina

Pa šta je to novo za demokrate da nešto smute? Istragu sprovesti detaljno.

Toma R

pre 6 godina

Dokazao je da je na sve spreman zarad svojih interesa. Nečuveno!

Optimista23

pre 6 godina

I on zeli da bude gradonacelnik Beograda? Sramota!

ivanjan

pre 6 godina

Bio je dobar sportista,kao politicar je jako nisko pao.

Aco

pre 6 godina

Nista neocekivano od Sapica...i politika mu je mrtva

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17