• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2017

15:06

ŽUTI JEŠIĆ OPET BULAZNI PO TVITERU! Sad je počeo da mu se priviđa i Goli otok!

Politika

ŽUTI JEŠIĆ OPET BULAZNI PO TVITERU! Sad je počeo da mu se priviđa i Goli otok!

Podeli vest

Funkcioner DS i jedan od "pišača po grobovima", žuti Goran Ješić još jednom je na društvenim mrežama besprizorno napao vlast i poželeo da završe na Golom otoku?!

Verovatno verujući da je duhovit, a ustvari otkrivajući šta bi žuta ološ elita, kojoj i sam pripada, radila kad bi se nekim ludim slučajem vratili na vlast Ješić je na svom tviter nalogu napisao:

- Goli otok je na prodaju, nema bolje investicije za opoziciju od kupovine istog - napisao je čovek koji toliko "voli Srbiju" da je pre samo nekoliko dana javno optužio za građanski rat u Jugoslaviji?!

 

 

Sasvim je, dakle, jasno na koji način razmišljaju žuti tajkuni i njihove ulizice. Nema nikakve dileme da bi "topli zec" bio prvo što bi oni uradili kad bi ponovo došli na vlast. Što se, srećom, neće desiti.

I ON BI DA PIŠA PO VUČIĆEVOM GROBU! Goran Ješić se uhvatio u Jankovićevo prostačko kolo!

KAD PORASTE BIĆE DULE! I Ješić optužio Srbiju da je najveći krivac za građanski rat u bivšoj SFRJ!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA RAKA

pre 6 godina

Žuti hitno da ga kupe i obezbede sebi životni prostor, trbaće im jer je već tesno u Zabeli, Mitrovici, Padinjaku.... !

perica

pre 6 godina

Cime se je bavio gjesic pre upada u politiku !? Huliganstvom !

Branko

pre 6 godina

Kolo srece se okrece, pa mozda bas i ti zuti zavrse na njemu??!! Zelim im srecu!!

vrca

pre 6 godina

Koliko su zuti ojadili narod,unistili i opljackali drzavu ,unistili privtedu,banke,zdravstvo,naoruzanje....iskreno,treba ih sve poslati na neki goli otok i to pocev od Tadica,Djelica,Dinkica,Labusa,Zivkovica i sve ostale o kojima se pisalo sta su opljackali

BREŽANAC

pre 6 godina

Zna Ješić šta piše, ako ga kupe mogli bi besplatno da letuju na njemu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija