• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Embargo.rs

02.10.2017

15:30

EMBARGO.RS: Šapić inspekciji poturio gospođu od koje je kupio stan?!

Politika

EMBARGO.RS: Šapić inspekciji poturio gospođu od koje je kupio stan?!

Podeli vest

U pokušaju da se sakrije što se sakriti ne može, Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd, u pomoć poziva izvesnu Boricu Maljević! Sve da bi zamaskirao trag ka svom ujaku Radetu Dedoviću, katastarskom vlasniku bespravno sagrađenog (i delimično porušenog) objekta u Studentskoj 45a, koji je zvanično kupio od Alili Amdija za samo 30.000 evra, piše portal Embargo.rs

Embargo.rs navodi da se gospođa Maljević samo u jednom jedinom zapisniku pojavila tokom izlaska gradske inspekcije na teren zbog prijave građana za bespravnu gradnju - i nikada više!? Navodno je inspektorima na licu mesta vrlo nečitko potpisala zapisnik i rekla "kako je Alili Amdi investitor"!?

"Da li je čovek koji je od prvog trentuka vukao sve konce u ovoj aferi – shvatio grešku, pa ju je onako "kako ju je ubacio u priču, tako i sklonio" –  odgovor zna samo taj čovek, odnosno Aleksandar Šapić?! Na ovu temu on ne daje izjave medijima! Brani se ćutanjem!?", piše ovaj portal.

U međuvremenu, piše Embargo.rs, ostao je dužan javnosti da objasni ko je ta osoba i kako se ona pojavila u ovom slučaju, pošto je lično Šapić priznao gradskoj inspekciji da se kompletan predmet ovoga slučaja ne nalazi u opštinskoj inspekciji nego kod njega lično?! Valjda u kabinetu, u radnom stolu, fijoci ili nekom ormaru? Svejedno. Skandalozno i bahato, da nema dalje….

- Odgovor otkuda u ovoj priči gospođa Maljević je poznat samo dobro upućenima – tvrdi sagovornik Embarga iz opštine Novi Beograd.

- Šapići, odnosno tata Miloš je pre dve godine, tačnije u decembru 2015. od izvesne gospođe Borice Maljević kupio troiposoban stan u ulici Generala Mihajla Nedeljkovića na Novom Beogradu, pa je možda i tu odgovor zašto se ona pojavila u kritičnom momentu po našeg predsednika… Teško je poverovati da se sada na mestu divlje gradnje, sa rekao bih, lažnim iskazom, pojavila neka druga žena sa istim imenom i prezimenom - objašnjava sagovornik portala.

"Slučajnosti u slučajevima kakav je ovaj, teško su moguća. I pre će biti da je Šapić zamolio dotičnu gospođu da mu 'pomogne u ovoj aferi', tako što će priču kod nadležnih gradskih organa i u javnosti skrenuti na drugu stranu… A, ona je verovatno  imala i neku lažnu 'moralnu' obavezu, s obzirom da su Šapići, odnosno Aleksandrov tata Miloš od nje kupio veliki stan i za debele pare, 150.000 evra 2015.godine", navodi Embargo.

- Nema sumnje, to su bile pare Aleksandra Šapića, jer, otkuda bi tati Milošu bile tolike pare… – pita se sagovornik Embarga.

- Uostalom, tata Miloš se pojavljivao i u nekim drugim slučajevima prilikom kupovina nekretnina. Tako da ništa nije slučajno kad su u pitanju biznis poslovi porodice Šapić. Uostalom, duguju janvosti i odgovor kako su uopšte kupili ćevabdžinicu od 104 kvadrata od Alili Amdija za samo 30.000 evra? Od čoveka koji je u tom trenutku bio teško bolestan i koji je posle samo mesec i po dana od zvanične prodaje – umro… A, kad su krenuli sa divljom gradnjom, pojavi se ta gospođa…- pita se sagovornik Embarga.

Ovaj portal dodaje a i u ovom slučaju zaista nema slučajnosti i da se predsednik opštine Novi Beograd upetljavao "iz jedne laži u drugu" – dokaz su neka dešavanja iz 2015.godine, iz vremena  pre nego što su Šapići kupili pomenuti stan na Novom Beogradu  od "izvesne“ Borice Maljević?!

Taj deo ove priče, zaključuje Embargo.rs, upotpuniće mozaik načina rada i funkcionisanja predsednika opštine Novi Beograd, posebno njegovog odnosa sa inspekcijskim službama… Javnost će dobiti i odgovor, zbog čega su mnogi predmeti građevinske inspekcije završavali kod njega, u njegovim fijokama, protivno svim zakonskim propisima i pravilima službe organa opštine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija