• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

02.10.2017

23:27

DRAMA NA DURMITORU: Spasen turista iz Nemačke, povredio glavu i ruke!

Politika

DRAMA NA DURMITORU: Spasen turista iz Nemačke, povredio glavu i ruke!

Podeli vest

Pripadnici crnogorske Gorske službe spasavanja danas popodne pritekli su u pomoć nemačkom turisti Damianu Dornu, koji je zadobio povrede glave i desne ruke u rejonu Malog međeda na planini Durmitor

- On je, nakon ukazane pomoći i transporta, predat ekipi Hitne pomoći - saopštila je večeras crnogorska Gorska služba spasavanja.

U akciji je učestvovalo sedam pripadnika ove službe.

Ovo je četvrta uspešna akcija pripadnika Gorske službe spasavanja u poslednjih nekoliko dana u potragama i pronalaženju stranih turista koji su bili zalutali ili se povredili na crnogorskim planinama.

OKLIZNULA SE I PALA NIZ STENU! Na Durmitoru poginula turistkinja iz Češke!

SREĆAN KRAJ! Spaseni britanski turisti koji su se izgubili na Durmitoru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija