• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2017

17:16

VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE, "MIGOVI" STIGLI! Gde ste sada "stručnjaci" iz opozicije?!

Politika

VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE, "MIGOVI" STIGLI! Gde ste sada "stručnjaci" iz opozicije?!

Podeli vest

Kao što su dogovorili tada premijer, a danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin, u Srbiju su stigli avioni "mig 29", koji našoj zemlji potvrđuju i mesto vojnog lidera u regionu

"Migovi"su dakle, stigli, a od stručnjaka iz opozicije ni traga ni glasa!

Zanemeli su juče i danas svi oni koji su mesecima pričali i pisali po društvenim mrežama kako "od tog posla nema ništa", kako "migovi nikad neće stići u Srbiju" i da je reč o "manipulaciji", tvrdeći kako Vučić ne drži svoja obećanja.

Pa, gde ste sada svi i vajni "vojni eksperti" koji ste sumnjali da će bratska Rusija ispuniti obećanje koje je Putin dao Vučiću? Gde ste sada "genijalci" koji ste tvrdili da nam Rusija šalje "stare kante"? A gde ćete biti 20. oktobra kad naši "migovi" budu prikazani javnosti?!

U nekoj mišjoj rupi, verovatno!

Da podsetimo, džinovski ruski transportni avion 'antonov 124' sa još dva modernizovana 'miga 29', od ukupno šest koliko je Rusija po direktivi predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina donirala Srbiji, sleteo je danas na vojni aerodrom u Batajnici! Preostala dva "miga" u Srbiju stižu do petka, a oni će javnosti, biti prikazani 20. oktobra na paradi povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Tek da se zna, Informer je prvi najavio da će nam Rusija pokloniti moćne avione još 29. oktobra 2015.

Informer

Tada nam gotovo niko nije verovao. A sad?

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17