• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2017

12:10

VESIĆ: Projekti za koje nas najviše kritikuju nastali u vreme Đilasa

Politika

VESIĆ: Projekti za koje nas najviše kritikuju nastali u vreme Đilasa

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da su projekti za koje su najviše kritikovani, poput fontane na Slaviji, nastali u vreme bivše vlasti Dragana Ðilasa

- Fontana na Slaviji nije osmišljavana u naše vreme, već u vreme Dragana Ðilasa. Mi to nismo krili. Oni su mogli da osmisle, ali ne i da naprave. Mi smo realizoivali ono što oni nisu mogli - rekao je Vesić gostujući na TV Pink.

On je dodao da je bivša gradska vlast govorila o projektu "Menhetn na Balkanu", što je slično kao projekat "Beograd na vodi", ali da nisu bili u stanju da to realizuju, da pronađu investitora, rasčiste obalu...

On je ukazao da je za podzemne kontejnere potrošeno deset miliona evra i to pet za nabavku kontejnera i pet za njihovo ukopavanja, da su oni u očajnom stanju i da je sadašnja vlast morala da potroši milion evra za popravku, a neke čak i da zatvore.

Podsetio je da je bivša vlast ostavila dug Grada od 1,2 milijarde evra (budžet, javna preduzeća) i da je taj dug za tri godine smanjen za 500 miliona evra.

- Za taj novac moglo je da se izgradi 250 škola, isto toliko obdaništa, 5.000 fasada da se obnovi, sve prioritetne ulice. Za vreme Dragana Ðilasa imali smo lažne priče nikakvog razvoja - poručio je Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija