• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2017

20:30

PALE SVE MASKE! Počela prljava kampanja pred izbore u Beogradu - MIŠKOVIĆ I ĐILAS POKRENULI TOTALNI RAT!

Politika

PALE SVE MASKE! Počela prljava kampanja pred izbore u Beogradu - MIŠKOVIĆ I ĐILAS POKRENULI TOTALNI RAT!

Podeli vest

Tajkuni stavili medije pod kontrolu: "Vreme" od Đilasa pravi junaka, a Miškovića proglašava za žrtvu! "Danas" piše da će Đilasa uhapsiti zbog izbora (!?!), "Nedeljnik" tvrdi da je Mišković nevin! Na sve to, SBB je ukinuo signal TV Prva baš kada je Vučić uživo davao izjavu!

Gazda "Delte", zloglasni tajkun Miroslav Mišković kome je Apelacioni sud prošle nedelje na krajnje sumnjiv način ukinuo presudu kojom je osuđen na pet godina zatvora zbog utaje poreza, i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas krenuli su u totalni medijsko-politički rat!

Uigrani tandem
Ovaj tandem na predstojećim izborima podržaće i Janković i Jeremić i Dveri i DJB
Miloš Vučević, potpredsednik SNS

Njihov cilj je da po svaku cenu pobede na predstojećim izborima u Beogradu i da onda sruše Vučićevu vlast i na republičkom nivou. Mišković i Đilas stavili su pod svoju kontrolu veliki deo beogradskih medija, preko kojih su već počeli da vode prljavu kampanju.

Ništa nije slučajno

Sve napred navedeno konkretno dokazuju naslovne strane "Vremena" i "Danasa", sa kojih se Đilas predstavlja kao junak i lider opozicije, a Mišković proglašava za nevinu žrtvu političkog progona!?! Na sve to u najnovijem broju "Nedeljnika" objavljena je i velika "ekspertska analiza" Miškovićevog omiljenog ekonomskog novinara Miše Brkića u kojoj se tvrdi da je gazda "Delte" pošten biznismen koji je žrtva strašnog političkog progona!?!

Dragan Đilas "zabranio" Vučića na TV

Tanjug/printscreen youtube

Verovali ili ne, ali Dragan Đilas, najavljeni dosistički kandidat za gradonačelnika Beograda, "zabranio" je predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TV Prva!

Naime, u utorak 3. oktobra uveče, baš u trenutku dok je Vučić uživo u emisiji "Vesti" na TV Prva davao ekskluzivnu izjavu sa skupa u bugarskom gradu Varni, pojavile su se "slučajne" smetnje na ekranima svih građana koji taj program prate preko kablovske mreže SBB. Direktor i suvlasnik SBB-a je Dragan Šolak, koji je i suvlasnik Đilasove kompanije "Dajrekt medija".

Dotične "slučajne smetnje" trajale su od 18.00 do 18.18, baš dok je govorio predsednik Vučić, a samo nekoliko sekundi posle toga signal je ponovo normalizovan.

Da je stvar više nego ozbiljna dokazuje i činjenica da je kablovski operater SBB, čiji je direktor Đilasov poslovni partner Dragan Šolak, u utorak 3. oktobra ukinuo signal TV Prva baš u trenutku kada je Vučić uživo davao izjavu (vidite okvir).

screenshot

Prema rečima naših izvora, "žuta tajkunska koalicija" predvođena Miškovićem i Đilasom predstojeće izbore u Beogradu vidi kao poslednju šansu da se dokopa vlasti. I zato neće birati sredstva.

- U toku je pranje Đilasove političke biografije, iz koje se izostavljaju sve velike afere poput izgradnje Mosta na Adi i rekonstrukcije Bulevara, u kojima su nenamenski potrošeni silni milioni. Istovremeno, ukinuta je i presuda Miškoviću, a onaj ko misli da je to slučajno, taj je ili naivan ili plaćen da se pravi naivan! Oni će sada, dakle, zaigrati na sve ili ništa. Izbori u Beogradu su im poslednja šansa da se vrate na vlast, odnosno u poziciju da odlučuju o svemu u Srbiji. I zato će mediji pod njihovom kontrolom tek divljati. Očekujte da se u sve to uključe i reketaški "Kurir", verovatno i "Blic", očekujte brutalne napade na Vladu, Vučića, na članove njegove porodice! - tvrdi Informerov sagovornik, doskorašnji bliski saradnik Miroslava Miškovića.

Mišković i Đilas juče se nisu oglašavali ovim povodom. Na drugoj strani, potpredsednik SNS Miloš Vučević ističe da nije nimalo iznenađen "starom koalicijom Đilas - Mišković".

facebook

mojugao

SAŠA BOROJEVIĆ

ANALITIČAR

Kampanja za Beograd biće podeljena na prosrpske i prozapadne pripadnike kako partija, tako i medija. Centri moći iz sveta politike i biznisa vuku sve konce kada je reč o uređivanju medija.

- Ovaj tandem na predstojećim izborima podržaće i Saša Janković i Vuk Jeremić i Dveri Boška Obradovića i DJB Saše Radulovića. Ali na izborima ne odlučuju tajkuni, već građani koji glasaju. Tajkuni sada pokušavaju da ispadnu žrtve, iako su oni "dželati" Beograda i Srbije - podvlači Vučević.

Propali pajtosi

Glavna urednica i direktorka Studija B Ivana Vučićević ističe da je prljava kampanja opozicije već viđena i da se uvek svodi na isto.

- Ovo je koordinisana akcija koja za cilj ima izazivanje straha kod građana i mobilisanje glasača lažnim optužbama na račun vlasti. Međutim, svaki put je rezultat isti: vladajuće stranke odnose ubedljivu pobedu, dok opozicija upada u sve veći mrak. Srbija je na dobrom putu. Beskorisne su izmišljotine kralja spinova, koji bi ponovo da bude gradonačelnik Beograda... - zaključuje Vučićevićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija