• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.10.2017

12:28

(VIDEO) KRSTIĆ ZA PINK: Koalicija ROGOVA U VREĆI nema ideje ni program za izbore - PRAVE ATMOSFERU ANTIVUČIĆIZMA!

Politika

(VIDEO) KRSTIĆ ZA PINK: Koalicija ROGOVA U VREĆI nema ideje ni program za izbore - PRAVE ATMOSFERU ANTIVUČIĆIZMA!

Podeli vest

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je da su se uzburkale mnoge strasti posle puštanje vesti u jednim novinama da će izbori za Grad Beograd biti u decembru

- Te strasti su se uzburkale u okviru stranaka koje pretenduju da ostvare uspeh na izborima. Počeli su nekako aktivnije da govore o koalicijama, kandidatima, itd. Sada vidim da je čitava strast relativizovana i da je od ljudi koji raspisuju izbore ta stvar pomerena za proleće. Mislim da je druga polovina aprila zadnji dan. Kako god, neki "štihovi"su se videli, videle su se neke namere, videle su se neke želje i to sve govori o tome da će izbori biti, kao i svi u Srbiji. Ne postoje nijedni dosadni izbori, potpuno izvesni. Uvek postoji doza neizvesnosti, ma koliko da u ovom trenutku postoji dominantna strana. To je jedna od dobrih stvari, demokratija – rekao je Krstić.

Krstić ističe da ima dosta nelogičnoti u svim previranjima, a najveća nelogičnost je potencijalna nepricipijelna koalicija.

- Koalicija rogova u vreći, stranaka koje ne pripadaju istom političkom, mentalnom, etičkom, estetskom kodu, i plus postoje i lični odnosi koji nisu samo lični privatni, već su lični politički. Na primer, Jeremić je bio izbačen iz DS u trenutku dok je presedavao GS UN, bio je izbačen na brutalan način upravo u vreme predsednikovanja Đilasa strankom, a sada razgovaraju o koaliciji. Zašto tada Jeremić nije valjao dok je potpuno bio van domaće političke sfere, nema nekog valjanog objašnjenja. Očigledno je da onda imate stranke koje samo imaju tu matematiku koja govori o njihovom eventualnom uspehu koji će njima doneti određena mesta u gradskoj vlasti, a ne o tome da građani treba da dobiju nekakvu kvalitetnu, alternativnu ponudu, neki bolji program, neke bolje ideje za njihov život - smatra Krstić.

Prema njegovim rečima, i onda kada dođu izbori, kako je rekao, ovi koji se bave sami sobom se iznenade izborima i onda kreće priča vidi pokrali nas, vidi ne vole nas mediji...

- A u suštini je stvar za svakog ko se bavi politikom, i eventualno političkim marketingom, apsolutno jasna i predvidiva - naglašava Krstić.

Krstić dodaje i to da te stranke bežeći od Vučića beže od samog sebe.

- Prave atmosferu antivučićizma dramatičnu, histeričnu, hejtersku i samim tim beže od politike koja im daje razlog za postojanje. Tako ćete jednog dana čuti da je kandidat za gradonačelnika neki šlager pevač, sutradan je neki glumac, prekosutra neki treći selebriti ili eks političar poput Đilasa, ali nećete videti nikakav program, nikakvu ideju, nikakvu alternativu ponudu – ističe Krstić i dodaje da sprega tajkuna i određenih bivših političara i stranaka nije teza bez osnova.

- To je opasnost koja stalno vreba. Nije dobro da se konektuju za vlast, jer nemaju odgovornost prema građanima već žele da sami sebi učine dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Princeza

pre 6 godina

Opozicija nikada program nije ni imala. Oni samo sire mrznju orema danasnjem predsedniku.

diklok

pre 6 godina

I sve se svodi na nedostatak kreativnih ideja u opoziciji.

flojd

pre 6 godina

" Prave atmosferu antivučićizma dramatičnu, histeričnu, hejtersku...",izjavio N.Krstic...a tako se ne dobijaju izbori!

Dusan

pre 6 godina

Trebali bi raspisat ujedno i parlametarne izbore, da izbacimo zutu sljam iz skupstine.

Ivana

pre 6 godina

Nije opoziciji bitno da narodu budu bolje, bitno je samo da skinu Vučića.

Marko

pre 6 godina

Krstic je u pravu 100% i verujem da to misljenje dele i gradjani.

Draga

pre 6 godina

Koalicija koja neče brinuti o narodu već o svojim interesima

Vrscanka

pre 6 godina

Opozicija prakticno ne postoji.Ovo su placenicke barabe..placene da prave haos i pljuju po Srbiji.

Dule

pre 6 godina

Nista novo, to rade od 2014., samo neka tako nastave. he hee ;)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija