• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2017

15:24

JANKOVIĆ BI DA BUDE SRPSKI NAVALJNI! Sale Prangija besramno ISKOPIRAO LIDERA RUSKE OPOZICIJE!

Politika

JANKOVIĆ BI DA BUDE SRPSKI NAVALJNI! Sale Prangija besramno ISKOPIRAO LIDERA RUSKE OPOZICIJE!

Podeli vest

Saša Janković, neprimetni kandidat na predsedničkim izborima i samozvani lider takođe neprimetne opozicije, više čak ni originalan tvit ne ume da smisli

 

Sale Prangija je, u nedostatku sopstvenih ideja, posegao za - tuđom. On je takoreći od reči iskopirao tvit lidera ruske opzicije Alekseja Navaljnog, koji je reagovao na radove koji se događaju na Marsovskom polju u Sankt Peterburgu, gde njegova stranka za sutra ima zakazan miting. 

- Gradska vlast je upravo počela RADOVE na Trgu?! Prave prepreke i blato, to im je preostalo. Skup smo prijavili pre 5 dana ODRŽAĆEMO GA! - napisao je Janković.

Tanjug


Suočen sa sličnom situacijom, jer se u Sankt Peterburgu iztvode radovi na Marsovskom polju, Navaljni je još pre nekoliko dana napisao tvit koji je sada Janković besramno ukrao. Pogledajte:

Tanjug
Tanjug


Očigledno je da bi "sobodni građanin" Janković strašno želeo da postane srpski Navaljni, ali da bi se to desilo, trebalo bi prvo da se potrudi da barem bude originalan.  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jaguar

pre 6 godina

Džaba mu sve to kada kopija nikada neće biti verna originalu.

hah

pre 6 godina

Pa to je njegov stil,krade od drugih ideje kad ih sam nema!I kakva bre opozicija?

Maksa

pre 6 godina

Ma Jankovic je ziva sramota za Srbiju, ne znam ko moze da podrzi njegovo ludilo.

Nekad demokrata

pre 6 godina

Ovaj covek opet hoce da se vratimo u 90te, podize se tenzija pred BG izbore i cini mi se da opozicija zeli da napravi haos. Ljudi ne nasedaj te, razmisljaj te svojim glavama i vodi te racuna aa svojim umucima i praunucima.

Vrscanka

pre 6 godina

Kod Jankovica je majka priroda cudo ucinila, ovo se radja u milion godina.

BgD

pre 6 godina

Taj nema ništa svoje, nego kopira koga stigne, i za šta stigne. Za to je plaćen !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija