• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2017

22:02

PAJTIĆ JEDVA DOČEKAO DA IZVREĐA KENU: Sebe smatra elitom, a sve druge nižom rasom!

Politika

PAJTIĆ JEDVA DOČEKAO DA IZVREĐA KENU: Sebe smatra elitom, a sve druge nižom rasom!

Podeli vest

Bivši lider Demokratske stranke Bojan Pajtić jedva je dočekao novu priliku da ponizi i ospe paljbu po bivšem partijskom kolegi Radoslavu Milojičiću Keni, predsedniku Izvršnog odbora DS, objavivši na svom Tviteru fotografiju na kojoj je Kena sa iscepanom košuljom na veselju

Pajtić je na svom Tviter profilu objavio fotografiju Kene sa prijateljem, ukazujući na "raskalašno ponašanje" čoveka koji predstavlja DS, uz komentar "jao".

 

printscreen Twitter

 

 - Jao - napisao je Pajtić, a na pitanje pratioca "ko je Kena?", on je odgovorio:

- Gospodar DS. Predsednik Izvršnog odbora i vlasnik većinskog "paketa akcija" u glasovima u stranci. On je DS u poslednjih par god.

 

 

Jedan od pratilaca je prokomentariosao da Pajtić nije kukao kada je Kena bio pored njega, a on je pokušao da bude duhovit pa mu je odgovorio:

- Pa nije se skidao.

Pajtić,  bivši žuti moćnik, je verovatno zaboravio srpsku tradiciju cepanja košulje muškarcu kad postane otac, ali tako nešto se od njega i moglo očekivati.

Smisao za humor mu svakako fali, a nije mu strano ni da blati svoje stranačke drugare i srpske običaje. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija