• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.10.2017

13:51

(VIDEO) NOVI PRIMER LICEMERJA DS! MALI ZA TV PINK: Odbili da pomognu porodici Petrović, zanemarili svoju grešku, a kritikuju ISELJENJE!

Politika

(VIDEO) NOVI PRIMER LICEMERJA DS! MALI ZA TV PINK: Odbili da pomognu porodici Petrović, zanemarili svoju grešku, a kritikuju ISELJENJE!

Podeli vest

Predstavnici bivše gradske i opštinske vlasti na Vračaru pokazali su vrhunac licemerja u slučajevima iseljenja porodice Dobrile Petrović iz Njegoševe ulice i muzičke fontane na Slaviji, ocenjuje gradonačelnik Beograda Siniša Mali

- Vrhunac licemerja je kada se na protestu protiv iseljenja te porodice pojavi bivši predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović koji je, dok je bio na čelu te opštine, odbio da primi Dobrilu Petrović - rekao je Mali gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

Kako je rekao, porodica iz Njegoševe ulice vodila je privatni spor oko nekretnine gde su stanovali i koji su, prema odluci nadležnog suda, izgubili.

- Kuzmanović je 2007. godine odbio da razgovara sa Dobrilom Petrović i da se opština Vračar umeša u spor kako bi joj bio obezbeđen krov nad glavom. Indirektno ne pomažući joj on je učestvovao u tome što se dogodilo - rekao je Mali.

- Vrhunac licemerja je da odbijete da pomognete nekome i znate da ste to učinili, a onda se pojavite na protestu - ocenio je Mali, ukazavši da je Kuzmanović blizak saradnik Dragana Đilasa.

- SNS i njeni članovi su skupili dobrovljne priloge za rentu za stan gde će godinu dana živeti. To je pravi način. Nemojte tako licemerno kritikovati i zanemarivati svoje greške, prebacivati na nekog drugog koje čak i pomogao - dodao je Mali. 

Kada je reč o fontani na Slaviji, Mali je podvukao da su još 2014. godine Dragan Đilas i Balša Božović obećali građanima Beograda izgradnju muziče fontane, od koje nije bilo ništa. 

- Ova gradska vlast je napravila tu fontanu za duplo manje novca nego što su za nju namenili bivši čelnici Grada. I sada Đilas i Božvić su najveći kritičari te fontane, što je vrhunac licemerja -  rekao je Mali. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vladbgd

pre 6 godina

U pravu je Seselj, kada je za njih rekao, DOSMANLIJE

Milana

pre 6 godina

Zaista demokrate nemaju obraza. Kao da je jadna žena zaboravila da joj ti isti nisu pomogli. Trebalo bi ih pljunuti u lice!

crvena sonja

pre 6 godina

DS je olicenje bezobrazluka. Nista me ne cudi od njih

Kiki

pre 6 godina

.Sta vise reci jos jednom je DS pokazao da ga gradjani ne zanimaju i da misle samo na sebe. Treba da ih bude sramota da ostave porodicu na ulici i da nista ne preduzmu,to je licemerje i bezobrazluk. Svaka cast SNS i predsedniku koji su se pobrinuli za porodicu i pruzili im pomoc

Ljube

pre 6 godina

Oni su računali da građani to ne znaju pa pokušali da skupljaju jeftine političke poene ali neka ih, pucali su sami sebi u noge a SNS je iskoristio "poklon" i sigurno dobio još glasača za predstojeće izbore. Posle je DS, Jankoviću i ostalima neko drugi kriv kad na izborima ne mogu da pređu ni cenzus.

Mikele

pre 6 godina

Licemeri jedni zato nikada nećete ni doći opet na vlast.

Danko

pre 6 godina

Šta još reći o njima kad je već sve ispričano.

Dusica

pre 6 godina

Svi dobro znamo da su licemeri koji samo kritikuju sadašnju vlast.

Joca

pre 6 godina

Opozicija je užasno liecmerna, nikada ne vidi svoje greške.

Zlata

pre 6 godina

Narod vidi da Srbija napreduje, a sta neki lazu to nas ne iteresuje.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija