• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2017

11:49

KOLJAČ SEIRI NAD NEVINIM SRPSKIM ŽRTVAMA! Zločinac Naser Orić tvrdi: PRAVDA JE ZADOVOLJENA!

Politika

KOLJAČ SEIRI NAD NEVINIM SRPSKIM ŽRTVAMA! Zločinac Naser Orić tvrdi: PRAVDA JE ZADOVOLJENA!

Podeli vest

Osvedočeni dželat Naser Orić izjavio je nakon oslobađajuće presude za ratne zločine nad Srbima da je pravda zadovoljena

Reč je o prvostepenoj presudi, a optužnica Orića tereti za ratni zločin nad Srbima u okolini Srebrenice 1992.

Kako je preneo sarajevski portal Klix, Orića je ispred zgrade Suda BiH dočekalo mnogo ljudi, koji su njegov izlazak pozdravili aplauzom. Orić se nije zadržavao pred zgradom suda, već je samo kratko prokomentarisao: "Pravda je zadovoljena".

Sud Bosne i Hercegovine Orića je oslobodio krivice, odnosno optužbi za ratni zločin u okolini Srebrenice tokom 1992. godine. Predsedavajući Sudskog veća Šaban Maksumić naveo je u obrazloženju da su Naser Orić i Sabahudin Muhić oslobođeni po sve tri tačke optužnice.

Naser Orić uhapšen je 10. juna 2015. na granici Francuske i Švajcarske na zahtev Srbije. Srbija i BiH su poslale zahtev za njegovo izručenje. Izručen je BiH, nakon čega mu je Sud BiH odredio mere zabrane, a Orić se branio sa slobode.

Odbrana je od Haškog tribunala tražila obustavu postupka protiv Orića, s obzirom na to da mu je za te zločine već suđeno. Naser Orić je 2008. godine pred haškim sudom pravosnažno oslobođen krivice za zločine počinjene u Srebrenici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Мисли...његова.... - ФАШИСТИЧКА ПРАВДА....!

lala

pre 6 godina

ZAR NE SHVATAJU DA SU ZBOG TIH NJEGOVIH ZLOČINA NAĆINJENI NASTUPAJUĆI ZLOĆINI KAO ODMAZDA ZA POČINJENE,KOJE NARAVNO OSUĐUJEM KAO NORMALAN ČOVEK.NIJE ON NORMALAN KADA KAŽE POSLE SVEGA ŠTO JE URADIO SA SVOJIM ZLOČINCIMA DA JE PRAVDA ZADOVOLJENA ,KAO ŠTO NIKO NORMALAN NE BI REKAO DA JE PRAVDA ZADOVOLJENA SA KASNIJIM DOGAĐANJIMA NA TIM PROSTORIMA.

Petar

pre 6 godina

Bozija (ili Alahova, kako hoces) Oricu nije zadovoljena. Spavas li dobro Oricu? Verovatno da spavas ne osecajuci krivicu. Evo, ja cu se svaki dan moliti Bogu (ili Alahu) da ti ne da san na oci. Mislim da ce to raditi i cela Srbija. Neces spavati, veruj mi. A ako i zaspis, nadam se da ces sanjati sva zverstva i sve one koje si pobio. Nema ti spasa, kako god okrenes.

SERGIJE

pre 6 godina

Sramna ali sramna odluka CiRKUSA KOLORADO koga muslimani zovu Sud BiH I jos sramnije i porazevajuce kako su ga docekali tzv gradjani. Kakvu oni drzavu zajednicku zagovaraju njima samo treba grunt Republike Srpske i to prazan bez Srba

novica

pre 6 godina

"pravda je zadovoljena"..reče koljač srba...SRAMOTA....

bogster

pre 6 godina

Tako, sad lepo nastavite da mu dajete Srpsku penziju, za pred ratne i ratne zasluge. Ima li neko pametan u ovoj zemlji. Pravdu treba uzeti u sopstvene ruke.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija