• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2017

16:44

VESIĆ ODGOVORIO PAJTIĆU: Hteli biste da nastavite pljačku tamo gde ste stali - ZATO SE UJEDINJUJETE!

Politika

VESIĆ ODGOVORIO PAJTIĆU: Hteli biste da nastavite pljačku tamo gde ste stali - ZATO SE UJEDINJUJETE!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić poručio je danas da izjava Bojana Pajtića da je Dragan Đilas bio sjajan gradonačelnik Beograda samo pokazuje da se svi Tadićevi puleni, koji su pljačkali naše društvo od 2004. do 2012. godine, sada ponovo ujedinjuju pred beogradske izbore

- Dragan Đilas koji je ostavio 1,2 milijarde evra duga Beograđanima tako što je svakog građanina Beograda zadužio za preko 600 evra bio je dobar gradonačelnik onoliko koliko je Pajtić bio dobar vojvođanski premijer sa pljačkom Vojvodine koja je ugrađena preko Razvojne banke Vojvodine ili sa Heterlendom. Što bi narod rekao sličan se sličnom raduje - poručio je Vesić i dodao:

- Posle Pajtićeve izjave jasno je da Đilas želi da se vrati na vlast u Beogradu kako bi okupio ponovo Tadićeve pulene poput Pajtića, Šapića i Jeremića. A ova ekipa može da ima samo jedan cilj - da nastavi da pljačka tamo gde su stali 2014. godine u Beogradu i 2016. godine u Vojvodini kada ih je narod smenio - zaključio je Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KajaK

pre 6 godina

Dobro ovaj Vesic kaze... Oni bi da nastave tamo gde su stali.... E pa nece moci. Provaljeni ste i nema teorije da opet (Ikada) dodjete na vlast

Mikele

pre 6 godina

Неће њих народ , то су им и показали на априлским изборима.

Dzon

pre 6 godina

Lopovi nece vise voditi nas grad i nasu drzavu! Mali do pobede!

Dada

pre 6 godina

Suvise interesa i velikih zelja imaju,da bi uopste uspeli da se dogovore i ujedine.

mimi

pre 6 godina

Jedino sto pajtic zna a i cela opozicija jeste da se svadjaju.

Milan

pre 6 godina

Jasno je prethodna vlast dozivela poraz, zasto su oni sad ikome bitni i sta im daje kredibilitet!

DACA

pre 6 godina

E tu ,tu ,da lakse mozemo da Vas se ratosiljamo i da ne moramo da razmisljamo . Znamo sta je sve Djillas odradio zato danas sve popravljamo i krpimo ,zato lomimo kola po putevima koje je on radio pred izbore ,a bolje da nije jer sa prvim kisama otvarali su se krateri i ono malo sto smo imali on je unistio zamazujuci nam oci pranjem novaca koji je nestajao u vidu magle i uvlacio se u njihove dzepove i banke .

koki

pre 6 godina

Kakav " Drim tim",Đilas, Pajtić,Šutanovac,Jeremić,Janković plavo žuta podmornica -nezna se koje gori od koga.Zato ste tako prolazili na izborima.Narodu je dosadilo da vas gleda.

Buca1966

pre 6 godina

Nema vise mesta lopovluku, i praznim obećanjima .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija