• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2017

20:15

LUDILO! LIDERI OPOZICIJE UOČI IZBORA U BEOGRADU U HAOSU: Janković sprema bojkot, Šutanovac se kandiduje?!

Politika

LUDILO! LIDERI OPOZICIJE UOČI IZBORA U BEOGRADU U HAOSU: Janković sprema bojkot, Šutanovac se kandiduje?!

Podeli vest

Saša Janković rekao saradnicima da će u slučaju da Đilas odbije kandidaturu on bojkotovati izbore!?! Dragan Šutanovac, s druge strane, planira da se kandiduje za gradonačelnika

 

Plaši se blamaže
Janković je saradnicima poručio: Bez Đilasa nemamo šanse! Ako on odustane, bojkotujemo izbore
Informerov izvor

Lideri srpske opozicije uoči predstojećih izbora u Beogradu nalaze se u neviđenom haosu! Predsednik PSG Saša Janković uveliko se, kako saznajemo, sprema za bojkot, dok lider DS Dragan Šutanovac razmišlja da se lično kandiduje za gradonačelnika.

Janković je, prenose naši odlično obavešteni izvori, krajem prošle nedelje saradnicima rekao da će, u slučaju da Dragan Đilas odbije kandidaturu, on sigurno pozvati svoje pristalice na bojkot. Bivši zaštitnik građana ubeđen je da bez Đilasa nema šanse da ostvari značajniji rezultat, pa mu se bojkot čini kao jedini mogući način za izbegavanje poraza. S druge strane, kako saznajemo, Dragan Šutanovac najozbiljnije razmišlja da se lično kandiduje na izborima za gradonačelnika jer, kako kaže, DS kao najveća opoziciona stranka mora da ima svog kandidata.

Prema rečima naših sagovornika, Janković je ubeđen da samo Đilas može da pobedi SNS na izborima u prestonici.

Beta

mojugao

VESNA PEŠIĆ

SOCIOLOG

Miting opozicije bio je bez energije, a govornici loši. Šteta što lideri nemaju šta da kažu. Ne sviđa mi se to društvo, naročito jedan govornik za kog se priča da je izdavao Legijine knjige.

- Saša je prošle nedelje na partijskom sastanku rekao da mu ne pada na pamet da bez Đilasa ide na izbore. Pošto Đilas još nije definitivno odlučio da li će se prihvatiti kandidature, Janković sprema "plan B". On će u slučaju Đilasovog povlačenja pozvati na bojkot izbora. Najbližim saradnicima je doslovce rekao: Bez Đilasa nemamo šanse! Ako odluči da se povuče, spremamo poziv na bojkot izbora. Neću da se blamiram! - prenosi naš izvor iz vrha PSG, koji je insistirao na anonimnosti.

Na drugoj strani, Dragan Šutanovac, Jankovićev dojučerašnji koalicioni partner, ima potpuno drugačije planove.

- Šutanovac je i dalje besan jer je Janković na predsedničkim izborima iskoristio infrastrukturu DS, a potom prekinuo saradnju i optužio demokrate za nekakvu izdaju. Zato sada ozbiljno razmišlja da se kandiduje. On smatra da DS kao najveća stranka mora da ima svog kandidata - objašnjava Informerov sagovornik iz vrha DS.

16,36 ODSTO GLASOVA OSVOJIO JE SAŠA JANKOVIĆ NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA

Saša Janković i Dragan Šutanovac juče nisu odgovarali na pozive i poruke novinara Informera. Na drugoj strani, analitičar Dragomir Anđelković smatra da je Janković nesiguran čim razmatra da na izborima u Beogradu predloži Đilasa.

- On je potpuno svestan da ni u Beogradu ne može da ostvari značajniji rezultat i da bi poraz na tim izborima značio njegov potpuni, definitivni politički fijasko. U takvoj situaciji, Đilas mu je idealno rešenje jer posle izbora može svu krivicu da prebaci na njega... - naglašava Anđelković.

Poslanik SNS Vladimir Đukanović ističe da Jankovića, baš kao i NATO Vuka Jeremića, izbori uopšte ne interesuju.

- Oni samo gledaju kako će da izazovu incidente i tenzije ne bi li na silu došli na vlast. Svesni su da na izborima nemaju šta da traže jer nisu u stanju da na normalan način priđu građanima. Oni glume nekakvu elitu, a građanima je takvih dosta, kao i njihovih priča o navodnoj krađi izbora - zaključuje Đukanović.

(HIT VIDEO) OVO SU ŽUTI HTELI DA ZABRANE! Pogledajte još jednom zašto se Jankoviću i Jeremiću smeje cela Srbija!
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija