• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2017

13:06

ZAŠTO SAD "ELITA" ĆUTI? Dragojević na Tviteru prostački uvredio Nebojšu Krstića - TI SI ĐUBRE BEZ DECE!

Politika

ZAŠTO SAD "ELITA" ĆUTI? Dragojević na Tviteru prostački uvredio Nebojšu Krstića - TI SI ĐUBRE BEZ DECE!

Podeli vest

Nekada poznati reditelj, a danas dežurni tviter-prostak Srđan Dragojević, besramno je na Tviteru izvređao marketinškog stručnjaka Nebojšu Krstića rekavši da je - ĐUBRE BEZ DECE?!? Da zlo bude veće na ovakav prostački i primitivni gest nije reagovao niko iz takozvane "intelektualne elite", koja se navodno bori za pristojnu i kulturnu Srbiju

- Vidim da ta smrdljiva stoka, Krle, mene nešto spominje, đubre bez dece, bez ičega, govno neopevano, odvratno, svačiji prknoljub, gad i smrad - napisao je bez trunke stida Dragojević, da bi ubrzo dobio podršku sebi sličnih prostaka.

 

 

- Ahahaha odlično, cenim sirovu emociju. Ali to jedino dobro što je on "uradio". Nije širio svoj gen dalje - dodao je jedan od Dragojevićevih obožavalaca.

 

 

Na ovaj nezapamćeni prostakluk nekada poznatog srpskog reditelja reagovali su mnogi tviteraši, osuđujući Dragojevića pre svega zbog diskriminacije na račun toga da li neko ima decu ili ne.

Povodom nedopustivog Dragojevićevog ponašanja, međutim, nije se oglasio niko iz takozvane "intelektualne elite", koja se navodno bori za neku pristojniju i kulturniju Srbiju od ove danas.

Vređanje ljudi, sa čijim se mišljenjem ne slažete, uz "argument" da je neko đubre zato što nema decu, nije zasmetalo ni Saši Jankoviću, ni Vuku Jeremiću, ni "velikim" umetnicima, akademicima, ni ostalima koji sebe doživaljavaju kao elitu i građane prvog reda. Ne, oni reaguju samo kad treba da podrže pišanje po tuđim grobovima, ili kad "građani drugog reda" ne žele da glasaju za njih na izborima.

Bruka i sramota!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lola

pre 6 godina

Nebojsa Krstic ima sina. Sta je ovima, neka se raspitaju. Lupetanje do besvesti, narocito kada se narokaju rakije.

vesna

pre 4 godine

Pa šta i da nema dece,ovaj Dragojević je opravi smrad. Ako je on intelektualac,svaka čast.

Laki

pre 4 godine

prodana dusa srdjan dragojević. upisuje se kod onog ko da više. politicka kriva.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija