• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2017

12:18

VULIN: Bezbednosna situacija potpuno stabilna!

Politika

VULIN: Bezbednosna situacija potpuno stabilna!

Podeli vest

Bezbednosna situacija u Srbiji je u potpunosti stabilna, kontrolišemo migrantsku krizu i njene posledice i ne dozvoljavamo da se bilo kakva nestabilnost prelije na našu teritoriju, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin

- Bezbednosna situacija u zemlji je u potpunosti stabilna, u potpunosti kontrolišemo svoju teritoriju i desavanja na njoj, u skladu sa zakonom. Građani mogu da budu mirni i sigurni dok imaju ovakvu vojsku - rekao je Vulin novinarima na konferenciji na kojoj je predstavio rezultate rada ministarstva koje vodi u prvih 100 dana rada.

Upitan koji su najveći bezbednosni izazovi, Vulin je rekao da su to migrantska kriza, ali i verski i politički ekstremizam koji preti svakoj zemlji na svetu.

- Postoje i izazovi o kojima pripadnici službi brinu i nije baš za svaki razgovor. Sve je mirno i dobro, a to nije baš tako slučajno. Milion ljudi, stranih državljana je prošlo kroz Srbiju, bez incidenta, to nije slučajno i ne bi bilo moguće da nije rada obaveštajnih službi i daleko od granica zemlje - rekao je ministar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija