• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

17.10.2017

12:07

(VIDEO) VUČIĆ O PEVAČKOM NASTUPU ŠEFA DIPLOMATIJE: Dačić je pred Erdoganom pokazao šarm koji ja nemam!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ O PEVAČKOM NASTUPU ŠEFA DIPLOMATIJE: Dačić je pred Erdoganom pokazao šarm koji ja nemam!

Podeli vest

Šef diplomatije Ivica Dačić dobro radi svoj posao. A ovo je bio samo jedan od načina da pokaže svoj šarm koji ja nemam, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje "Novosti" - kako mu se svideo Dačićev nastup pred predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom

- Dačić time nikakvo zlo nije naneo Srbiji - zaključio je Vučić.

Na salvu kritika koje su mu upućene jer se na svečanoj večeri u Beogradu priređenoj za turskog predsednika latio mikrofona i otpevao pesmu na turskom, Dačić uzvraća da će za svoju zemlju da uradi sve i da će pevati i dalje.

- Ne stidim se toga. Pevao bih i Trampu ako treba - kaže šef diplomatije.

Vučić, inače, hvali i učinak cele vlade, i kaže da je zadovoljan radom kabineta Ane Brnabić u prvih 100 dana i da treba da nastave da rade kao i dosad - odgovorno i disciplinovano.

Ipak, kako je u ponedeljak izjavio, lično ga je veoma pogodilo to što je vladajuća koalicija unazad četiri godine radila da bi mogla da se pohvali rezultatima, ali da uvek ima onih koji napadaju rad Vlade i to nizašta.

- Radite, pritiskate ministre, obezbedite suficit u državnoj kasi... i sve to bez privatizacionih prihoda. A, da nemate privatizacioni prihod i da imate suficit u budžetu sa kamatama dosad se nije dogodilo... - rekao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija