• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.10.2017

16:46

SNS: Družina iz DS bi opet da pljačka Beograd!

Politika

SNS: Družina iz DS bi opet da pljačka Beograd!

Podeli vest

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je Demokratska stranka započela grčevitu borbu za funkcije i fotelje, jer su im se "Izgleda bankovni računi ispraznili, pa bi opet da pljačkaju Beograd"

SNS je u saopštenju kaže da je "lopovsko tajkunska družina iz DS, predvođena Ðilasom, Šapićem i Šutanovcem započela grčevitu borbu za funkciju i fotelju" i da bi udruženi "sa Jankovićem i Jeremićem da demontiraju i demoliraju Beograd i Beograđane".

U SNS ocenjuju da je očigledno im je bilo malo nameštenih tendera, preplaćenih marketinških usluga i astronomskih računa za mobilne telefone, pa bi da nastave zajedničkim snagama da pljačkaju građane i da hoće "da prave tajkunske kombinacije za nove Pazl gradove, replike Terazija, podzemne kontejnere i da još jednom Beograd dovedu do ivice ambisa".

Kako navode Ðilas, Šapić i Šutanovac su ostavili dug od 1,2 milijarde evra, a koji je odgovorna vlast predvođena SNS prepolovila te da je taj "trojac" ostao dužan trudnicama, porodiljama i socijalno ugroženim kategorijama, a Srpska napredna stranka je ta dugovanja isplatila.

"Dok Ðilas, Šapić, Šutanovac, Janković i Jeremić, u nedostatku bilo kakvog programa i ideje, nude mržnju i laži građanima, SNS Beograd gradi i razvija. Beograd je danas grad pun kranova, sa 1.111 aktivnih gradilišta, sa više od 200 sređenih fasada, grad u kome se stopa nezaposlenosti smanjuje, a infrastruktura grada unapređuje" saopštila je Srpska napredna stranka.

DS je ranije danas saopštio da će na beogradske izbore nastupiti sa kandidatom za gradonačelnika iz svojih redova, da ostaje otvorena za saradnju sa svim organizacijama i pojedincima koji, navode, veruju da Beograd ponovo može da bude grad budućnosti te da je za to neophodno smeniti "najlošiju vlast modernoj istoriji Beograda".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija