• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.10.2017

20:12

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Kukavička i štetočinska politika Vuka Jeremića!

Politika

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Kukavička i štetočinska politika Vuka Jeremića!

Podeli vest

Vuk Jeremić, autor politike koja je najviše doprinela nelegalnom proglašenju nezavisnosti Prištine, pokazao je najveći kukavičluk izjavom da je predstojeći unutrašnji dijalog o Kosovu “režimska farsa u kojoj ne treba učestvovati”, ocenila je večeras potpredsedniva Vlade Zorana Mihajlović

Na bojkot razgovora o rešenju Kosova, navela je ona, poziva Vuk Jeremić koji je 2008. pozivao strane ambasade da utiču na Prištinu da ne proglasi nezavisnost samo kako ne bi naštetili njegovom kandidatu Borisu Tadiću na predsedničkim izborima.

- Na bojkot pregovora o najvažnijem političkom pitanju Srbije poziva Vuk Jeremić koji je inicijativom Međunarodnom sudu pravde, od koga je tražio savetodavno mišljenje, najviše pomogao Prištini i nezavisnosti Kosova - istakla je Mihajlovićeva u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Na bojkot razgovora o Kosovu, navela je potpredsednica Vlade, poziva Jeremić koji je pitanje teritorijalnog integriteta zemlje izvukao iz najveće svetske organizacije, Ujedinjenih nacija i, ujmesto da se izvini građanima zbog svoje štetočinske politike, nastavlja svoju dugogodišnju štetočinsku politiku o Kosovu.

- Za razliku od njega, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije odlučili su da otvore ovo za Srbiju najbolnije pitanje, svesni da je dosadašnja politika prema Kosovu malo toga donela. Otvorićemo pitanje Kosova gledajući u budućnost, ne želeći da generacijama koje dolaze ostavimo veliki problem, kao što je Vuk Jeremić i njegova politika ostavila nama - zaključuje Mihajlovićava u saopštenju.

KAKAV LICEMER! Jeremić juče delio "muku" naroda, a već danas ŠALJE SELFIJE IZ LONDONA!


NATO VUK OKUPLJA ŽUTI OLOŠ! Jedan od osnivača Jeremićeve stranke, bivši ministar Čiplić MULJAO S PARAMA TOKOM MANDATA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija