• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.10.2017

13:41

HRVATI PIŠU! Vlasnik Agrokora IVICA TODORIĆ se krije U MIŠKOVIĆEVOJ VILI U LONDONU?!

Politika

HRVATI PIŠU! Vlasnik Agrokora IVICA TODORIĆ se krije U MIŠKOVIĆEVOJ VILI U LONDONU?!

Podeli vest

Vlasnik Agrokora Ivica Todorić, za kojim će Hrvatska kako se najavljuje raspisati poternicu i kome je Županijsko tužilaštvo odredilo istražni pritvor u odsustvu, navodno se nalazi u vili srpskog biznismena Miroslava Miškovića u Londonu?!?

To je javio javio hrvatski RTL pozivajući se na nepotvrđene informacije svog novinara u Londonu.

Taj medij podseća da je Mišković prošle godine nepravosnažno osuđen na pet godina zatvora i 65.000 evra novčane kazne za pomaganje pri utaji poreza sinu Marku.

Navode i da Mišković u Londonu ima dve vile, koje vrede oko 11 i 14 miliona funti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija