• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.10.2017

15:18

SNS ŠUTANOVCU: Naprasno se setili naroda i Beograđana!

Politika

SNS ŠUTANOVCU: Naprasno se setili naroda i Beograđana!

Podeli vest

SNS je poručila lideru DS Draganu Šutanovcu da oni koji su se naprasno setili naroda i Beograđana danas dele lekcije kako bi trebalo da se radi, a jedino u čemu su profesionalci je ispumpavanje državnog novca, građenju vila na vračarskim pašnjacima, letovanju na Brionima, zimovanju na Maldivima i krađi narodnih para

"Bahati lopovsko-tajkunski krugovi Demokratske stranke, i kolovođe Ðilas, Šapić i Šutanovac su ojadili Beograd. Zbog pljačkaških privatizacija, preplaćenih replika Terazija, nameštenih tendera za rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, Beograd je bio pred bankrotom", ističe se u saopštenju Gradskog odbora SNS za Beograd.

Kako se dodaje, Ðilas, Šapić i Šutanovac su Beograd zadužili za 1,2 milijarde evra i nisu mislili ni na penzije, ni na mlade, nisu mislili na Beograđane, već samo na svoje bankovne račune koje su munjevito uvećavali.

"Taj dug od 1,2 milijarde prepolovila je Srpska napredna stranka, kao što je odgovorna vlast predvođena SNS vratila sva dugovanja za socijalno ugrožene kategorije koje je ostavila Demokratska stranka", dodaje se u saopštenju.

Šutanovac je ranije danas, na izbornoj konferenciji DS, obećao da će ta stranka unaprediti život svih Beograđana, dodajući da DS ima plan da penzionerima vrati penzije, ženama obezbedi jednake plate a mladima lakši dolazak do posla.

SNS napominje da jedini program koji Ðilas, Šapić, Šutanovac, Janković i Jeremić nude jeste mržnja, fizički obračuni sa neistomišljenicima i laži, a jedini plan je da se dokopaju fotelja i ponovo pljačkaju Beograd, "ili Dragan Šutanovac ima neko drugo objašnjenje za to odakle mu 300 hiljada evra na bankovnom računu".

Srpska napredna stranka neprestano pokazuje šta znači i kako se radi u interesu građana, zato danas u Beogradu imamo infrastrukturu koja se uređuje, a koja je decenijama bila zapuštena, imamo sređenih preko 200 fasada, smanjenu stopu nezaposlenosti, 1.111 aktivnih gradilišta, dodaje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija