• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

23.10.2017

13:12

(VIDEO) VUČIĆ OPET "RASTURIO" CIA TV N1: Nemojte da se ljutite što vam se ne dopadaju moji govori!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ OPET "RASTURIO" CIA TV N1: Nemojte da se ljutite što vam se ne dopadaju moji govori!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić opet je vešto reagovao na još jednu u nizu provokacija američke CIA TV N1! Pokušaj novinarke američke TV N1 da isprovocira Vučića pitanjem zašto Tomislav Nikolić nije došao na proslavu 9. rođendana SNS na Tašmajdanu završio se ovako:

- To pitajte njega, njegova je stvar da li želi negde da dođe ili ne želi da dođe - rekao je Vučić i dodao:

- Sa Nikolićem imam dobru saradnju. U petak smo se videli i razgovarali o odnosima sa Kinom, Rusijom, u subotu smo bili zajedno u Kragujevcu. Moj posao i nadam se da i kada ne budem predsednik SNS, osećaću je kao svoju, ne mislim da ćete dugo čekati da tako nešto vidite, i pojavljivaću se ukoliko me budu pozivali.

To je, rekao je Vučić, stvar nečijeg ličnog opredeljenja, te da ne misli da je to mnogo važno.

- Sasvim sam siguran da je Nikolić za svoju stranku, za SNS uvek, a da li će da bude na nekom skupu ili ne, to je njegova privatna stvar.

Vučić kaže da zna da na američkoj televiziji N1 nisu zainteresovani ni za ono što se moglio čuti na tom skupu, niti za bilo šta drugo, osim "ako može negde nešto da se napakosti SNS", kao što je ranije pokušala "da ima više kandidata SNS za predsednika Srbije".

- Tako to ide i sa drugim stvarima - dodao je.

Na pitanje N1 da li mu je Nikolić rekao da neće doći na taj skup, uzvratio je da je odgovorio:

- Ako vam se ne sviđa moj odgovor, kažite da vam se ne sviđa. Odgovorio sam sve što sam imao po tom pitanju da vam kažem, ali sam veoma srećan i da obavestim gledaoce američke televizije N1, koji to nisu mogli da vide na toj televiziji, da su na tom skupu bili i naši prijatelji iz Španije, Kine, Grčke, Mađarske, sve to na vašoj televiziji nisu mogli da čuju, a i mene su slabo mogli da čuju, više su čuli Dačića, pošto im je to odgovaralo jer im se moj govor nije svideo.

Naveo je i da mu je žao što se američkoj televiziji N1 njegov govor nije dopao.

- Mislim da je bio ozbiljan, odgovoran, govorio o tome u kom smeru treba da ide Srbija u budućnosti, a možda vam se zato nije ni dopalo. Nemojte da se ljutite što vam se ni moji odogovori danas možda ne dopadaju, ali to su moji odgovori i ja ću da odgovorim na način na koji ja mislim da je potrebno - kaže Vučić.

Na kostataciju novinarke N1 da se ni Vučiću ne dopada ono što objavljuje ta televizija, Vučić je rekao da mu se veoma dopada to što ta televizija govori i objavljuje.

- Kao što vidite, to svaki put iskoristim da narodu pokažem šta je to što vi objavljujete, čak i da ga podsetim na ono što ste objavili i na ono što niste objavili. To mi se veoma dopada - naveo je Vučić i naglasio:

- Drago mi je što ste priznali da vam se ne dopada jer ste ponekad nekome govorili da ste profesionalni. Drago mi je da ste priznali da vam se ne dopada ono što ja govorim i odgovaram, a meni se mnogo dopada to što vi objavljujete i želim vam uspešan rad i da samo tako nastavite i da mi i dalje pomažete u ovom poslu - zaključio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija