• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

23.10.2017

17:49

VLADIMIR ORLIĆ: Napinju se da dokažu da je minus veći od plusa!

Politika

VLADIMIR ORLIĆ: Napinju se da dokažu da je minus veći od plusa!

Podeli vest

Srspke napredna stranka saopštila je danas da glavnogovornik Vuka Jeremića, u narodu poznatog po tange-frange diplomatiji, a na međunarodnoj sceni po tome što je trošeći pare države Srbije pomagao Albancima sa Kosova i Metohije da samoproglase tzv. državu Kosovo

U saopštenju SNS, koje je potpisao Vladimir Orlić, član GO SNS, navodi se da se izvesni Nikola Jovanović, grčevito napinje da narod u Srbiji ubedi kako je -3,6 odsto privrednog rasta, iz vremena dok je on radio u Vladi Srbije, veće od +2-3 odsto koje imamo danas. 

- Tim Jeremićevim intelektualnim gromadama, koji imaju poteškoća i sa čitanjem novinskih stubaca, poručujem da nikada laži neće pobediti istinu, kao što ni neradnici i lopovi nikada neće imati podršku građana Srbije, što su morali da shvate još 2012. godine - naveo je Orlić.

Istine radi, ističe Orlić, Aleksandar Vučić rekao je da će prosečna plata u Srbiji, u protivvrednosti od 500 evra, biti na kraju 2018. godine, a ne u 2017. godini, ali lažovima i lopovima, poput Jeremića, Čiplića, Sande i izvesnog Jovanovića, besmisleno je bilo šta i objašnjavati.

- Kada o nezaposlenosti govori Jeremić, čijim vrednim zalaganjem je više od pola miliona ljudi isterano na ulice i ostalo bez posla, isti onaj ''stručnjak'' Jeremić koji je 3,6 miliona evra narodnog novca potrošio na luksuzna putovanja, a na ime dnevnica od naroda oteo ''samo'' 55 hiljada evra, za noćenja u najekskluzivnijim hotelima potrošio 220 hiljada evra narodnih para, a kome su najbitniji infrastrukturni projekti bili njegovi skupoceni stanovi, budete baš ponosni na građane Srbije što su Jeremića i sve njegove stručnjake na predsedničkim izborima brutalno poslali u magareću klupu političke scene Srbije - naveo je Orlić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija