• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2017

12:04

ZA ŠAKU DOLARA! JANKOVIĆ I JEREMIĆ ZAKUKALI PRED HOJTOM: Dajte nam pare i medije i POBEDIĆEMO VUČIĆA!

Politika

ZA ŠAKU DOLARA! JANKOVIĆ I JEREMIĆ ZAKUKALI PRED HOJTOM: Dajte nam pare i medije i POBEDIĆEMO VUČIĆA!

Podeli vest

Da su srpski opozicionarčići spremni na sve za šaku dolara pokazao je i njihov današnji susret sa visokom američkim zvaničnikom Hojtom Jiem, od koga su prvo tražili - pare!

 

Kako saznajemo, na sastanku kojem je prisustvovao i lider LDP Čedomir Jovanović, Vuk NATO Jeremić i Saša Prangija Janković su prvo ispljuvali sopstvenu zemlju u kojoj navodno vlada diktatura i ne poštuje se sloboda medija, a potom su odmah od Amerike tražili neke pare!

- Oni su doslovno zakukali pred Hojtom da im Amerika finansijski pomogne kako bi srušili Aleksandra Vučića. Čak su obećali da će, ukoliko dobiju novac i medije koje mogu da kontrolišu, sigurno srušiti Vučića?! - kaže naš izvor.

Prema tvrdnjama našeg izvora, Hojt Ji je i ovu njihovu kuknjavu saslušao ćutke, pa su raspali opozicionari ostali bez očekivanog odgovora. S druge strane, Jovanović je rekao "da su njih dvojica takvi da im ne bi pomoglo čak i kad bi Vučić na izborima krao u njihovu korist".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u 12.15 sa Brajanom Hojtom Jiem koji je juče na 17. Srpskom ekonomskom samitu u Beogradu izjavio da Srbija više ne može da sedi na dve stolice istovremeno i da mora da se odluči da će se prikloniti EU i SAD, ili Rusiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija