• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2017

15:25

ORLIĆ: Nije bez osnova razmišljati u smeru vanrednih izbora!

Politika

ORLIĆ: Nije bez osnova razmišljati u smeru vanrednih izbora!

Podeli vest

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić kaže da nema informaciju o datumu održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, ali ističe da bi njihovo održavanje bilo dobro za one koji smatraju da su relevantni, a nisu učestvovail na izborima, jer "ne bi morali da potkupljuju poslanike i na silu formiraju poslaničke klubove"

- Ako me pitate za neki termin vanrednih parlamentarnih izbora, tu informaciju nemam, ali mislim da nije bez osnova razmišljati u smeru vanrednih parlamentarnih izbora, s obzirom na sve što se dešava - rekao je Orlić novinarima u Skupštini.

Kako je rekao, ako je to način da oni, koji nemaju nikakvu podršku u narodu ili se kreću na nivou nevažećih listića na izborima, ne opterećuju Skupštinu negativnim porivima, onda to za Srbiju i nije loše.

Orlić kaže i da bi izbori bili prilika za one koji misle da su relevatni, a nisu učestvovail na izborima, da provere da li su važni kao što misle da jesu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija