• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2017

20:49

KO JE OVDE NERVOZAN?! Hojt Ji se već danima koprca pokušavajući da opravda nezapamćenu američku ucenu Srbije!

Politika

KO JE OVDE NERVOZAN?! Hojt Ji se već danima koprca pokušavajući da opravda nezapamćenu američku ucenu Srbije!

Podeli vest

Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Brajan Hojt Ji već dva dana na sve načine u medijima uzalud pokušava da opravda sulude zahteve koje je Amerika postavila Srbiji. S druge strane, Aleksandar Vučić i srpska vlast sasvim mirno posmatraju njegovo koprcanje, svesni da su svi argumenti apsolutno na našoj strani

Brajan Hojt Ji, koji je kao američki specijalac za Balkan imao tu "čast" da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću prenese spisak zahteva SAD, koji uključuje i priznanje Kosova i sankcije Rusiji, danima posle sastanka obigrava po regionalnim medijima, pokušavajući da opravda i sebe i svoje gazde.

DRAMATIČNO! Nikad strašniji pritisak na srpsku nezavisnost: EVO ŠTA AMERIKANCI ZAHTEVAJU OD SRBIJE!

Hojt Ji kao papagaj u intervjuima ponavlja mantru koju su ga naučili u Stejt departmentu, da je "nemoguće sedeti istovremeno na dve stolice", i objašnjava zbog čega je za Srbiju "dobro da okrene leđa Rusiji i prizna Kosovo". Ovi njegovi nimalo diplomatski napori da objasni neobjašnjivo, jasan su znak da mister Hojt Ji nije nimalo zadovoljan odgovorima koje je dobio od srpskih vlasti. Pa je možda i zato toliko nervozan.

HOJT JI NASTAVIO DA NAS VREĐA: Kosovo i Katalonija nisu slični, KOSOVO JE OTETO DA SE POMOGNE SRBIJI!

S druge strane, o tom sastanku koji je, valjda, trebalo da bude puko diktiranje uslova, na šta su američke diplomate navikle u nekim drugim delovima regiona, srpska Vlada i predsednik Aleksandar Vučić oglasili su se samo kratkim saopštenjem istog dana. I to je više nego dovoljno. Jer, istina i argumenti su ovog puta samo na jednoj strani. Na strani Srbije.

HOJT JI SE OPET OGLASIO: Može na dve stolice, ali to usporava procese...

Ljudi, pa i države, postaju nervozni kad znaju da nisu u pravu i kad svoje laži pokušavaju da prodaju kao istinu.

Pa mi samo pitamo - ko je ovde nervozan?

AMERI U PANICI ZBOG ŠOJGUA I RUSKE VOJNE POMOĆI SRBIJI: Vašington poslao PIT-BULA HOJTA JIA da zapreti Vučiću!
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija