• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2017

15:37

VESIĆ RAZOTKRIO LAŽI TANJE VOJTEHOVSKI: Scenu sa snimanja filma proglasila kafanom na skveru, PA ZATO NAPALA GRADSKU VLAST!

Politika

VESIĆ RAZOTKRIO LAŽI TANJE VOJTEHOVSKI: Scenu sa snimanja filma proglasila kafanom na skveru, PA ZATO NAPALA GRADSKU VLAST!

Podeli vest

Voditeljka i bliska saradnica Saše Jankovića pokušala da manipulacijom napadne gradsku vlast, Goran Vesić joj tako odgovorio da joj sad ostaje samo da se pokrije ušima!

 

Novinarka i TV voditeljka Tanja Vojtehovski pobunuila se zbog izgleda skvera između ulica Novopazarske, Toploske i Vojvode Dragomira na Vračaru koja, prema njenim rečima, liči na kafanu. I "podsetila" da su gradski menadžer Goran Vesić i ministar Nikola Selaković obećali građanima urbani skver i to po idejama građana.

Sva ozlojeđenost medijske prikolice Saše Jankovića i njegove stranke stala je u tih nekoliko rečenica optužbi, da bi se ispostavilo da Vojtehovski nije uradila ono što svaki pravi novinar treba da uradi - da proveri informaciju. Ili je, možda, znala o čemu je reč, ali joj to nije bilo bitno, već samo da napadne gradsku vlast.

 

 

Zbog toga se na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici oglasio gradski menadžer Goran Vesić koji je objasnio Tanji ono što je videla i ono što nije želela da vidi.

- Nije lepo lagati. Slika koju je gospođa Tatjana TANJA Vojtehovski postavila predstavlja scenu sa snimanja filma. Producenti imaju sve dozvole za privremeno zauzeće javne površine. Svako ko je prošao pored skvera mogao je da vidi kamere i shvati o čemu se radi. Ali kada po svaku cenu lažete i izmišljate kako to rade i gospođa Vojtehovski i njena politička stranka istina je nebitna - napisao je Vesić i priložio dokumente iz kojih se vidi da je ekipa filma imala sve dozvole za snimanje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija