• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.10.2017

18:15

SASTANAK VULINA I ČEPURINA: Nastavlja se vojno-tehnička saradnja PO DOGOVORU VUČIĆA I PUTINA!

Politika

SASTANAK VULINA I ČEPURINA: Nastavlja se vojno-tehnička saradnja PO DOGOVORU VUČIĆA I PUTINA!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji, Aleksandrom Čepurinom, koji je istakao principijelnu podršku Moskve aktuelnoj politici Beograda prema Kosovu i Metohiji, kao i u odnosima sa Republikom Srpskom

On je, takođe, potvrdio nastavak vojno-tehničke pomoći u skladu sa dogovorom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Ruske Federacije Vladimira Putina, saopštilo je ministarstvo odbrane.

Ambasador Čepurin preneo je zahvalnost ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua predsedniku Vučiću i ministru Vulinu za gostoprimstvo i visok nivo organizacije i proslave 73. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, kao i Prikaza dela operativnih sposobnosti Vojske Srbije 20. oktobra ove godine. 

Ministar Vulin se zahvalio na podršci Ruske Federacije u ostvarenju spoljnopolitičkih ciljeva i prioriteta Republike Srbije, a posebno na doslednoj podršci i uvažavanju srpske politike vojne neutralnosti.

Ministar Vulin je zamolio ambasadora da ministru Šojguu prenese zahvalnost na ličnom doprinosu razvoju bilateralne saradnje u oblasti odbrane, dodaje se u saopštenju.

MINISTAR ODBRANE VULIN: Vojnu neutralnost brani jaka vojska!

VULIN O IZJAVAMA MINISTARKE MIHAJLOVIĆ: Sreća što Zorana ne odlučuje o Srbiji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija