• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.10.2017

12:23

ĐURIĆ: Odluka Surinama demantovala sve tvrdnje iz Prištine, PROCES PRIZNAVANJA NIJE NEPOVRATAN!

Politika

ĐURIĆ: Odluka Surinama demantovala sve tvrdnje iz Prištine, PROCES PRIZNAVANJA NIJE NEPOVRATAN!

Podeli vest

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je danas da je divna vest da je Surinam povukao odluku o priznanju nezavisnosti Kosova i istakao da to demantuje sve tvrdnje vlasti u Prištini da je proces priznavanja nepovratan

- Ova odluka Surinama demantuje te njihove tvrdnje - borba traje i mora da se nastavi - rekao je Đurić novinarima u Palati Srbija.

Kako je rekao, divna vest nam dolazi sa Zapada, Surinam je povukao priznanje, a Srbi na Kosovu i Metohiji su oduševljeni i raduju se.

Đurić je dodao da je veoma važno što je ta zemlja uzela u obzir argumente Srbije i smatra da je odluka važna i za druge zemlje Latinske Amerike, jer je reč o zemlji koja nije bez uticaja u tom delu sveta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija