• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

31.10.2017

18:10

MILENKO JOVANOV SNS: Šutanovac i njemu slični ne mogu da demantuju ciframa, pa pokušavaju lažima!

Politika

MILENKO JOVANOV SNS: Šutanovac i njemu slični ne mogu da demantuju ciframa, pa pokušavaju lažima!

Podeli vest

Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov rekao je danas da će od 1. januara naredne godine penzije za 90 odsto penzionera biti veće nego što su bile 2014. godine, što su činjenice koje Dragan Šutanovac i njemu slični nisu u stanju da demantuju ciframa, pa to pokušavaju lažima

- Dragan Šutanovac očigledno nije u stanju da izračuna visinu penzija nakon uvećanja koje sledi, ili je, možda ipak u stanju, ali je odlučio da zamajava javnost i lažima pokuša da objasni da je manje zapravo više i obrnuto - naveo je on.

Penzije se u Srbiji povećavaju treću godinu zaredom i to iz realnih izvora, što je rezultat zdravih finansija i odgovorne politike Aleksandra Vučića, koju sprovodi i sadašnja Vlada, navodi se u saopštenju SNS.

- Ako Dragan Šutanovac već želi da se bavi penzijama, neka kaže penzionerima Srbije koliko penzija vrede njegovi satovi i koliko penzija je potrebno da bi se na računu u banci imalo 300.000 evra? - kaže Jovanov.

On dodaje da su Tadić, Jeremić, Pajtić i drugi iz DS ostavili iza sebe "katastrofu biblijskih razmera" zbog čega im narod Srbije, a posebno penzioneri,nikada neće dati priliku da ponovo uništavaju sve čega se dotaknu.

Ranije danas lider DS je, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da penzije zapravo i nisu bile smanjene većini penzionera, izjavio je da se DS već susretao sa liderima Srbije poput Vučića koji su iza sebe ostavljali pustoš i dugovanja i naglasio da će Demokratska stranka po dolasku na vlast vratiti dug penzionerima.

Šutanovac je istakao da se penzije neće vratiti na nivo na kome su bile već da upravo pokušavaju da naprave jedan markentinški trik u kome će zadovoljiti jedan deo penzionera a suštinski neće učiniti ništa, navodi se u saopštenju DS.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija