• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2017

18:28

AUTONOMAŠICA SE OGLASILA NA NOĆ VEŠTICA: Čankovoj portparolki smetaju SPC I SRPSKI GENERALI!

Politika

AUTONOMAŠICA SE OGLASILA NA NOĆ VEŠTICA: Čankovoj portparolki smetaju SPC I SRPSKI GENERALI!

Podeli vest

Autonomaškoj hajci na SPC priključila se i poslanica LSV Nenada Čanka, Marinika Tepić kojoj kako kaže smeta briga Spske pravoslavne crkve o natalitetu našeg naroda, a smetaju joj i srpski generali, koji su se usudili da svoje ogromno iskustvo prenesu mlađim oficirima Vojske Srbije

Iako je niko nije pominjao, niti za zdravlje pitao vrla Marinika valjda da bi bila u trendu i verovatno da bi pokazala da i ona postoji, oglasila se na Fejsbuku, "protestujući" što joj u Skupštini Srbije poslanici SNS "broje krvna zrnca" i to samo zbog toga što je zaboga protiv SPC i srpskih generala.

 

 

Marinika se oglasila, nije pri tome rekla ništa novo, već se priključila maloj ali glasnoj koloni srpskih mrzitelja, onih koji su zarad "viših interesa" spremni da se odreknu svega. I neka ih neka se odriču, to je njihov problem i nihova (tužna ) odluka.

Ipak, ostaje pitanje da li su ikada u toj svojoj navadi smogli snage da ispoštuju i one druge, koji su u velikoj većini, a kojima glas Srpske pravoslavne crkve nije mrzak i kojima reči časnog srpskog generala nisu strane.  E u tom grmu leži zec. Noć veštica u Čankovom taboru može da počne...

 

PREMIJERKA BRNABIĆ: General Lazarević je slobodan čovek!

NIKOLAJ VELIMIROVIĆ O NOĆI VEŠTICA: Evo šta je SVETI VLADIKA rekao o ovom PAGANSKOM OBIČAJU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija