• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.11.2017

18:25

ŽUTA TANJA ZVECKA PO TVITERU: Bivša urednica RTV izvređala Marijana Rističevića!

Politika

ŽUTA TANJA ZVECKA PO TVITERU: Bivša urednica RTV izvređala Marijana Rističevića!

Podeli vest

Bivšoj urednici RTV Tanji Jordović, jednoj od najžešćih pristalica Bojana Pajtića i Saše Prangije Jankovića, đavo izgleda ne da mira, pa blati i vređa ljude po društvenim mrežama. Ovog puta pod njenim ničim izazvanim naletom besa našao se narodni poslanik Marijan Rističević

Naime bivša urednica RT Vojvodina napisala je na Tviteru kako bi "u nekim drugim društvima deca trčala za Rističevićima i kačila mu konzerve na rep da zvecka". Iako novinarka Tanja nije u ovoj rečenici pogodila ni broj, ni rod, ni padež, očigledno je mislila na narodnog poslanika Marijana Rističevića, predsednika Narodne seljačke stranke, koji je verovatno "zaludnoj" Jordovićki kriv jer je u politiku ušao kao zemljoradnik.    

 

 

Naviknuta na lažni elitizam svojih političkih idola, koji većinom u javnosti mašu sa kupljenim ili partijski aminovanim diplomama, Tanja Jordović u svemu vidi cirkus. Želeći da ponizi političke neistomišljenike Jordovićeva kao da je zaboravila da bi i ona mogla da bude deo nekog cirkusa.       

ONA BI DA ŠTITI EKIPU IZ BENTLIJA! Žuta Tanja Jordović se buni protiv privođenja divljaka koji su nalateli na Vučićevu kolonu!

Bivša novinarka koja je godinama na RTV primala platu, i to odličnu, od države koju sada pljuje tako što vređa narodne poslanike, očigledno baš voli da zvecka. Kao konzerva na nečijem repu, na primer.. 

(FOTO) KOGA OVA FOLIRA?! Evo kako nezavisna novinarka Tanja Jordović vodi kampanju DS!

PAJTIĆEVCI, PLATE NA SUNCE! Vreme je da građani Vojvodine saznaju koliko su plaćali urednike RTV!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17