• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2017

20:32

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Saša Janković pokušava da brutalno obmane građane!

Politika

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Saša Janković pokušava da brutalno obmane građane!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da se nastavlja kampanja bazirana na izmišljotinama i lažima, kojom Saša Janković i njegovi najbliži saradnici, pokušavaju da brutalno obmanu građane Srbije, kako bi stekli neki jeftini politički poen

- Uz sve laži Jankovića i njegovih saradnika, građani Srbije mogli su danas da vide da su oni ne samo lažovi, nego i da ne poznaju propise, pa čak ni proste računarske operacije- saopštio je Stefanović.

U pokušaju da ponovo prevare građane, tokom iznošenja informacija o broju birača u Opštini Mladenovac, Janković i njegovi saradnici pokazali su da ne poznaju razliku između aktivnih i pasivnih birača. 

Iako u dopisu koji im je dostavljen iz Opštine Mladenovac jasno piše da je broj aktivnih birača 46.855, a broj pasivnih 3.686, oni su izneli ukupan broj od 50.541 birača, naveo je funkcioner SNS.

Građani su imali prilike, kaže Steganović, da vide da bivši zaštitnik građana Saša Janković, koji je poznat po tome što ne poštuje zakon, ne poznaje ni propise, pa u aktivne birače svrstava i građane koji su umrli, dobili otpust iz državljanstva ili izgubili radnu sposobnost.

- Današnja konferencija Pokreta slobodnih građana, pored laži i nepoznavanja osnova izbornih propisa, otkrila je i potpuno nepoznavanje osnovnih računskih operacija Božidara Prelevića, bliskog saradnika Saše Jankovića, koji je očigledno preskočio časove na kojima se učilo sabiranje i oduzimanje, pa ne zna ni da oduzme dva broja". 

Govoreći o navodnoj razlici u podacima o broju upisanih birača, oduzimajući 47.954 od 50.541, Prelević dolazi do famoznih 4.000, navodi Stefanović.

Funkcionere SNS predlaže Jankoviću i njegovim saradnicima da ne bi bilo loše kada bi posetili ponekad bar večernju školu, jer razlika 50.541 i 47.954 iznosi 2.587, skoro 1.500 manje nego što su ovi stručnjaci izračunali, koji očigledno osim sabiranja novca, laži i načina kako da prevare građane Srbije, ne umeju da oduzmu dva broja.

- Ne čudi me ovolika panika u štabu Saše Jankovića, naravno da se plaše izbora i volje građana, jer znaju da narod ne mogu prevariti i da sada svi vide da je Saša Janković jedan profesionalni lažov i ništa više od toga- kazao je Stefanović.

Srpska napredna stranka, ističe on, nastaviće da se bori za građane programom i idejama, ali i konkretnim rezultatima koje je do sada postigla. 

 

- Nastavićemo da se borimo izgradnjom puteva, ulica, novom vodovodnom i kanalizacionom mrežom, ali i većim platama i penzijama. Borićemo se daljim unapređenjem položajem radnika, otvaranjem novih radnih mesta i fabrika, ozdravljenjem ekonomije koju su Saša Janković i njegovi partneri, Ðilas, Šapić, Šutanovac i Jeremić doveli na rub propasti - saopštio je Stefanović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija