• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.11.2017

11:15

ĐURIĆ: Zašto javnost ćuti na napade Dveri na Maju Gojković?

Politika

ĐURIĆ: Zašto javnost ćuti na napade Dveri na Maju Gojković?

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić postavio je danas pitanje zašto deo javnosti ćuti na "napad pripadnika Dveri na predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković"

  - Da li ona manje vredi zato što je u SNS ili zato što je žensko? -  pitao je Ðurić u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

 - Lično nemam dilemu šta je motiv za napad na Maju Gojković. Ona je napadnuta samo zato što se usudila da se politički i argumentima u svom radu suprotstavi onima koji bi da Srbijom vladaju bez mandata i volje naroda i koji odlično znaju da to poverenje naroda Srbije takvi kakvi su nikada ne mogu zadobiti -  rekao je Ðurić.

Ðurić zaključuje da pojedine stranke i pojedinci koji su protiv državne politike dodatno povređuju i ponižavaju Maju Gojković izvrgavajući ruglu i osporavajući ono kroz šta je prošla umesto da osude, kako kaže, divljački i siledžijski napad.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija