• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.11.2017

15:04

VUČIĆ I KADIK O POSETI MAKRONA: Srbija i Francuska produbljuju saradnju!

Politika

VUČIĆ I KADIK O POSETI MAKRONA: Srbija i Francuska produbljuju saradnju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas francuskog zvaničnika Olivijea Kadika i tom prilikom izrazio očekivanje da će predsednik Francuske Emanuel Makron naredne godine posetiti Srbiju kako bi zajednički dali podstrek saradnji dveju zemalja

Francuski senator je, tim povodom, konstatovao da je sledeća godina, kada se obeležava stogodišnjica završetka Prvog svetskog rata, prilika ne samo da se podseti na istorijsko savezništvo dveju zemalja, već i da se da podsticaj jačanju veza u svim oblastima.

Vučić i Kadik, koji je član Odbora za spoljne poslove, odbranu i oružane snage Senata Francuske, saglasili su se da je zajednički interes dveju zemalja da tradicionalno dobre odnose prate redovan politički dijalog i više zajedničkih ekonomskih projekata, s obzirom na to da Sporazum o strateškom partnerstvu predstavlja odličnu osnovu za unapređenje saradnje.

VUČIĆ U DECEMBRU PUTUJE NA KUBU! Vest o dolasku srpskog predsednika UDARNA PRIČA U TAMOŠNJIM MEDIJIMA!

Predsednik Srbije je izrazio zahvalnost Francuskoj na podršci i pomoći u procesu pristupanja Evropskoj uniji, saopštila je Pres služba predsednika Srbije. 

Kadik je istakao da Srbija postiže odlične ekonomske rezultate i time postaje privlačnija francuskim investitorima.

VUČIĆ SE SASTAO SA BRAMERCOM: Pokrenuto šest pitanja o saradnji Srbije i tužilaštva Tribunala

On je naglasio da su za pohvalu napori Srbije u postizanju mira i stabilnosti u regionu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija