• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

04.11.2017

10:52

(VIDEO) MAJA GOJKOVIĆ O NAPADU ZVERI IZ DVERI: Nažalost, opet ću sedeti preko puta Boška, NIJE MI SVEJEDNO, ali trudiću se da budem objektivna u vođenju sednica Skupštine!

Politika

(VIDEO) MAJA GOJKOVIĆ O NAPADU ZVERI IZ DVERI: Nažalost, opet ću sedeti preko puta Boška, NIJE MI SVEJEDNO, ali trudiću se da budem objektivna u vođenju sednica Skupštine!

Podeli vest

Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je danas da će se truditi da bude objektivna i voditi sednice kao i do sada, jer nema pravo da se boji bez obzira na incident u kome su troje poslanika Dveri upali u njen kabinet

- Nažalost videću i Boška Obradovića i Srđana Noga kad ima prestane kazna. Trudiću se da budem objektivna i vodim sednice kao do sada, naravno da mi nije svejedno - kaže Gojković za Pink.

(VIDEO) MAJA GOJKOVIĆ U SKUPŠTINI POKAZALA MODRICE! Da li je to ta demokratija koju želi opozicija?!

Navela je da joj nije svejedno kada prolazi hodnicima u parlamentu i ulazi sama u lift jer se, kaže, nikad ne zna šta poslanik Dveri ima u glavi i šta planira. 

- Samo se bave time gde da upadnu i maltretiraju - rekla je Gojković i navela da je ona jedan od primera njihovog iživljavanja i maltrertiranja nad ženama. 

PRANGIJA, DA LI SI TI NORMALAN?! Saša Janković tvrdi da je Maja Gojković IZMISLILA MODRICE!

Kako je rekla, Dveri su očigledno preuzeli sve iz fašističke ideolgije koja je uvek bila ideologija nasilnog preuzimanja vlasti putem maltretiranja. 

- I to rade tako što maltretiraju slabije od sebe, to su svakako žene - dodaje Gojković koja je pre neki dan na sednici Skupštine Srbije pokazala modricu zadobijenu u incidentu kada su troje poslanika Dveri Obradović, Nogo i Marija Janjušević upali u njen kabinet. 

printscreen

Zahvalila je poslanicima SNS i SPS na podršci, ali i navela da Saša Janković i Vuk Jeremić i mnogi drugi svojim ćutanjem i smejanjem zapravo podržavaju i odobravaju ovakve napade. 

SNS ZAPREPAŠĆENA ĆUTANJEM O NAPADU NA MAJU GOJKOVIĆ: Šta mora da se dogodi da bi osudili PRIMITIVIZAM BOŠKA I DVERI?!

Ovo, ocenjuje, pokazuje nemoć opozicije koja nema nijedan politički argument sem mržnje prema Aleksandru Vičića i nasilja nad ženama koje se bave politikom. 

- U politici sam 27 godina, iskusan sam političar, ali nikada nisam doživela ovakvo ponižavanje žena koje se bave javnim životom - kaže Gojković.

POGLEDAJTE GOSTOVANJE MAJE GOJKOVIĆ NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija