• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2017

21:45

OPOZICIONO LUDILO MOZGA! Đilas i Šutanovac optužuju jedan drugog da TAJNO RADE ZA VUČIĆA!?

Politika

OPOZICIONO LUDILO MOZGA! Đilas i Šutanovac optužuju jedan drugog da TAJNO RADE ZA VUČIĆA!?

Podeli vest

Dragan Šutanovac saradnicima i prijateljima u poverenju priča kako je Dragan Đilas sklopio tajni pakt sa Vučićem! Đilas, pak, tvrdi da je Šutanovac ucenjen i da mora da radi kako mu se kaže

Propali dosistički političari, lideri opozicije Dragan Đilas i Dragan Šutanovac opasno su se zakrvili, otkriva Informer!

Sami sebi krivi
Opozicija je sama sebi najveći neprijatelj. Vučić je tome doprineo svojim jasnim programom, a sve što oni rade deluje kao potez očajnika
Miroslav Šutić, analitičar

I dok zvanično u medijima jedan o drugom ne govore ništa loše, u privatnoj i poslovnoj komunikaciji sa bliskim prijateljima i saradnicima međusobno se optužuju za saradnju sa Aleksandrom Vučićem i SNS!

Teorije zavere

Kako za Informer prenose odlično obavešteni izvori, Đilas i Šutanovac se otvoreno sumnjiče za "tajni pakt" sa naprednjacima. Đilas, kako saznajemo, naokolo priča da je Vučić Šutanovcu obećao zaustavljanje istraga o brojnim aferama u zamenu za tihu podršku i 'miniranje opozicije u Beogradu'. Na drugoj strani, Šutanovac tvrdi da Đilas i Vučić imaju dogovor da unište Demokratsku stranku, a čak priča i da predsednik Srbije i bivši gradonačelnik imaju neke zajedničke poslovne kombinacije!?!

- Nisam mogao da verujem kada su do mene došle Đilasove priče da je Šutanovac odbio da podrži 'jednu kolonu' zbog nekakvog finansijskog dogovora a Vučićem! Onda malo posle čujem kako Šutanovac po gradu tvrdi da Đilas i Vučić imaju nekakav zajednički biznis i da su se dogovorili da unište DS?! Što bi naš narod rekao: 'Je*e lud zbunjenog! ' Samo se nameštaju i svađaju među sobom. Nije njima vlast problem, oni su sami sebi očigledno najveći neprijatelji... - prenosi jedan od naših sagovornika, razočarani funkcioner Demokratske stranke.

Informer

Očekivano, ni Đilas ni Šutanovac juče nisu želeli da komentarišu naša saznanja. S druge strane, potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da njih dvojica sada samo pokušavaju narodu da prodaju nove laži i prevare.

Public

mojugao

BOJAN KLAČAR

CESID

Kakvi god da su odnosi između njih dvojice, male su šanse da će doći do ikakve eskalacije jer to ne odgovara ni DS ni Đilasu. Ta vrsta sukoba im ne ide naruku.

- Da su oni mogli zajedno, ne bi se ni razilazili i svi bi i dalje bili u DS. Sada kao genijalno rešenje narodu nude model iz 2008, kada su svi zajedno, i Šutanovac i Đilas i Jeremić i Janković i Tadić, uništavali Srbiju. Posle su se malo posvađali i razišli, a sada se slamarice ispraznile, pa gledaju kako da se ponovo dočepaju narodnih para, makar to značilo i da moraju međusobno da sarađuju... - objašnjava Jovanov.

Tumaranje po mraku

Da je opozicija sama sebi najveći neprijatelj, ocenjuje i politički analitičar Miroslav Šutić.

- Dešavanja u opoziciji su pravi cirkus! Sami su sebi najveći neprijatelji. Šutanovac je očigledno u strahu od Đilasovog aktiviranja jer bi mu to uzbunilo stranku. Međutim, mislim da svi precenjuju Đilasa i da će na izborima proći gore nego Vuk Jeremić u predsedničkoj trci. Ne može on da dobije nikakvu značajniju podršku na glasanju. Opozicija je potpuno razbijena, a njihovi su glasači jako zbunjeni - ocenjuje Šutić i dodaje da je Đilasovo novo aktiviranje potpuno besmisleno:

- DS svakako time gubi, a ni Đilas ne može da dobije. Sve što opozicija radi deluje kao potez očajnika, koji je izgubio kompas, tumara po mraku i udara glavom o zid - zaključuje Šutić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija