• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2017

19:59

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ SNS: Nije Jankoviću stalo do bezbednosti, njegov cilj je da izmišlja, vređa i laže i to radi PO SVAKU CENU!

Politika

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ SNS: Nije Jankoviću stalo do bezbednosti, njegov cilj je da izmišlja, vređa i laže i to radi PO SVAKU CENU!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković odbacila je danas kritike Pokreta slobodnih građana (PSG) zbog postavljanje Nebojše Stefanovića za koordinatora službi bezbednosti

- Kada osobe poput (lidera PSG) Saše Jankovića, koji je poznat po tome što je za 3.000 evra narodnih para mesečno flagrantno kršio zakone i Ustav Srbije i politički se promovisao, govore o nečijoj dostojnosti i bezbednosti, onda je narodu sve jasno - njemu ne da nije stalo do bezbednosti građana Srbije, nego mu je jedini cilj da vređa, izmišlja i laže, i to čini po svaku cenu - navodi se u saopštenju Popović Ivković.

PSG je prethodno saopštio da postavljanje Stefanovića za koordinatora službi bezbednosti predstavlja "opasnost po nacionalnu bezbednost", ocenjujući da se službe bezbednosti "ubrzano pretvaraju u klasičnu političku policiju za zaštitu stranke na vlasti i borbu protiv ''unutrašnjeg neprijatelja''".

STEFANOVIĆ imenovan za sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost!

Popović Ivković je navela i da je Janković, "kome je Darko Šarić bio povoljan po nacionalnu bezbednost, najveći investitor iz vremena vladavine njegovih koalicionih partnera, Demokratske stranke, kome nije smetala izrazito visoka stopa kriminaliteta", glasno ćutao na svaki oblik razaranja Srbije i nije mu padalo ni na pamet da se oglasi po pitanju bezbednosti.

Nije se mogla čuti Jankovićeva opaska, a kamoli konkretnija izjava kada su ljudi ubijani na ulici samo zato što misle drugačije, kao što je bilo u slučaju Ranka Panića, navela je ona.

"Saša Janković je još jednom pokazao da je on obični frustrirani politikant koji svakog dana ima potrebu da izgovori što više laži, da uvredi što više građana Srbije i državu Srbiju", navodi se u saopštenju Biljane Popović Ivković.

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Hvala vatrogascima što rizikuju život da bi spasili nečiji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija