• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2017

12:37

VUČIĆ: Godinu završavamo sa suficitom u budžetu!

Politika

VUČIĆ: Godinu završavamo sa suficitom u budžetu!

Podeli vest

Srbija će ovu godinu završiti sa suficitom u budžetu, a nadamo se da će deficit sledeće godine, ako ga bude, biti minimalan, ispod jedan odsto, u nivou najrazvijenijih zemalja Evrope, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Vučić je, na svečanosti obeležavanja 100. godišnjice nezavisnosti Finske, istakao da će se Srbija potruditi da privuče još više investitora iz nordijskih zemalja, i dodao da dolazak kompanija iz tog regiona, poput Ikee, Telenora, Tikurile, daje izvanredan doprinos srpskoj privredi.

- Naša trgovinska razmena u prvih devet meseci je 477 miliona evra, što je ispod naših mogućnosti i kapaciteta, ali značajno bolje nego 2016. godine. Verujem da ćemo u budućnosti uspeti da naše odnose, i ekonomske, napravimo još boljim i zanteresujemo investitore, ali i da obezbedimo izlazak značajnog broja srpskih inevst na područja vaših zemalja - istakao je predsednik Srbije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija