• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. V.

08.11.2017

22:10

HIT PRIČA! Poslanik SNS potpuno promenio lični opis - Vladimir Đukanović: SMRŠAO SAM 37 KG!

Politika

HIT PRIČA! Poslanik SNS potpuno promenio lični opis - Vladimir Đukanović: SMRŠAO SAM 37 KG!

Podeli vest

Poslanik SNS Vladimir Đukanović bukvalno se prepolovio jer je za proteklih osam meseci smršao čak 37 kilograma! Odluku da započne dijetu i pridržava se specijalnog režima ishrane Đukanović je, kako kaže, doneo kada su mu lekari dijagnostikovali dijabetes tipa 2

Skidam još
18 kilograma

Imao sam 145 kilograma, a sada 108. Planiram da smršam do 90 kila i da to održavam
Vladimir Đukanović, SNS

U tom trenutku, početkom marta ove godine, imao je čak 145 kilograma, danas ima 108, ali ne namerava da se tu zaustavi.

- Imao sam 145 kilograma, a sada 108. Planiram da smršam do 90 kila i da to onda održavam. Tek sada vidim koliki sam bio, šta sam sebi dopustio i koliki je to problem bio. Gojio sam se od pola do dva kilograma mesečno iako uopšte nisam mnogo jeo i bio sam fizički aktivan... Stres, neredovna i nepravilna ishrana zamalo su mi došli glave! Potpuno sam poremetio metabolizam i zaradio dijabetes tipa 2. Zato bih apelovao na sve ljude da se pregledaju, ali da nikako ništa ne preduzimaju na svoju ruku, već isključivo u dogovoru sa lekarima... - navodi Đukanović i dodaje da bi, da se nije podvrgao rigoroznoj promeni navika, morao svakodnevno da prima insulin.

Đuka, jesi li to ti?!

Poslanik SNS kaže da mnogi njegovi poznanici i prijatelji ne veruju koliko je smršao.

- Primetio sam da me ljudi zagledaju, nisu sigurni da li sam to ja. Neki su me pitali da li sam brat onog Vladimira Đukanovića jer mnogo ličim na njega. Simpatični su mi takvi komentari... - kaže Đukanović i ističe da je najbizarniju situaciju imao kada ga je kolega u Skupštini, zaprepašćen njegovim novim izgledom, pitao da li ima rak!?!

Njegova ishrana, kako objašnjava, sada podrazumeva pet obroka dnevno, odnosno tri glavna i dve užine, na svaka tri sata.

- Nemam posebnih ograničenja, ali moram da izbegavam šećere i skrob, nipošto ne smem da jedem banane, pomorandže... Jedem piletinu, junetinu, pijem jogurt sa malo masti, bude tu uvek i neka kisela jabuka. Važno je da poslednji obrok bude četiri sata pre spavanja... - ističe Đukanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija