• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/agencije

10.11.2017

17:44

OGLASIO SE ZGUBIDAN! Jeremić ladi mu*a u Ženevi i napada Vučića jer "mnogo radi"?!

Politika

OGLASIO SE ZGUBIDAN! Jeremić ladi mu*a u Ženevi i napada Vučića jer "mnogo radi"?!

Podeli vest

Vuk Jeremić nikako da shvati da je za njega mnogo bolje da se ne pravi mnogo pametan i da ćuti, jer kad god progovori ispadne smešan!

Ovog puta, dok na jednom od svojih ekskluzivnih odmora, sada u Ženevi, narodski rečeno "ladi jaja", dokoni Vuk se prisetio da očita lekciju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te da mu ni manje ni više uputi savet da - "ne radi toliko mnogo"!

 

 

Od koga je i ne čudi, jer šta bi dokoni Vuk Jeremić drugo radio, nego da trošeći narodne pare na sopstveni luksuz ismeva one koji svojim radom postižu stvarne rezultate i na jedvite jade ali ipak uspešno saniraju teške posledice vladavine Vuka i njemu sličnih džabalebaroša i društvenih parazita...

Umesto da i on zasuče rukave i uradi nešto pametno za Srbiju, Vuk se švrćka po svetu pričajući prazne priče... I misli da će tako da se vrati na vlast?! 

A gde mu je stvarno mesto već je pokazao narod na izborima (i ponovo će, ako novih izbora bude), ali i "ogroman" broj od nekoliko stotina ljudi na njegovim mitinzima. Jer, niko nema ni vremena ni razumevanja za zgubidane.

 

 

Jesen u Ženevi #jesen #geneve #suisse

Објава коју дели Вук Јеремић (@jeremic_vuk) дана 10. Нов 2017. у 5:47 PST

 

SNS ODGOVORILA VUKU JEREMIĆU: Grčevito se boriš za fotelju KAKO BI OPET SVE UNIŠTIO!

RADE PROTIV SVOJE DRŽAVE! Jeremić i Janković traže od OEBS pomoć za izbore - JOŠ SAMO FALI DA POZOVU NATO PAKT!

POPOVIĆ: Vuče, otkud ti stan od 1.000.000 evra - I KAKO SI PLATIO 5.000.000 EVRA ZA KAMPANJU?!

DŽABALEBAROŠI SALE I VUK: Propali opoziocioni lideri drže pridike vlasti, a evo kakvim se BUDALAŠTINAMA BAVE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija