• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

11.11.2017

17:47

BIVŠI HRVATSKI PREMIJER BLIZAK S RAMOM: Milanović savetnik albanskog premijera!

Politika

BIVŠI HRVATSKI PREMIJER BLIZAK S RAMOM: Milanović savetnik albanskog premijera!

Podeli vest

Bivši hrvatski premijer i lider SDP Zoran Milanović zvanični je savetnik predsednika albanske vlade Edija Rame! Rama je saradnju sa Milanovićem potvrdio juče na konferenciji za novinare sa evropskim komesarom za politiku susedstva i proširenje Johanesom Hanom u Tirani

- Hrvatska je velika zemlja koja je primer u regionu. Zoran Milanović je odličan prijatelj, a njegovi saveti su uvek dobrodošli i korisni - odgovorio je Rama na pitanje hrvatskih medija.

Podsetimo, Milanović je predvodio vladu Hrvatske od 2011. do 2016. godine, a ostaće upamćen po izjavi: "Šaraj malo, brate", koju je uputio tadašnjem predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću i državi Srbiji tokom kulminacije migrantske krize.

Lider SDP Oliver Ivanović kaže da Milanović treba da prestane sa konsultantskim poslovima.

- Ako je Ramino ponašanje posledica Milanovićevog savetovanja, onda bolje da ga otpusti odmah. Sem incidentnih situacija u međunarodnim odnosima i stalne napetosti na unutrašnjem planu, Rama nema baš čime da se pohvali - podvlači Ivanović.

Public

mojugao

DUŠAN JANJIĆ
FORUM ZA ETNIČKE ODNOSE

Konsultacije su uobičajen način rada za političare kad im prestane politički staž. Milanović očigledno nema više uticaja u Hrvatskoj.


POVLAČI SE "ŠAKA JADA"! Milanović: Posle ovih izbora više se neću kandidovati za šefa SDP!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija