• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.11.2017

16:59

DODIK: BiH neće priznati Kosovo jer to zavisi od mene, a ne od propalog Bakira Izetbegovića

Politika

DODIK: BiH neće priznati Kosovo jer to zavisi od mene, a ne od propalog Bakira Izetbegovića

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da član predsedništva BiH Bakir Izetbegović ne poštuje teritorijalni integritet Srbije i dobre odnose sa Srbijom, kao da ne poštuje ni Bosnu i Hercegovinu

- Kosovo neće biti priznato od strane BiH šta god Bakir Izetbegović rekao i šta god on pokušao da uradi jer to da li će BiH priznati Kosovo i Metohiju ili ne, zavisi od Republike Srpske - rekao je Dodik za Pink.

On je dodao da to može da bude samo "stav jednog političara koji je na zalasku političke karijere".

Dodik je rekao da Izetbegović "nije Bosna i Hercegovina" te da li će KiM biti priznato od strane Bosne zavisi od Republike Srpske, koja to, kako kaže neće učiniti.

ODRŽANA SEDNICA Biroa za koordinaciju rada službi bezbednost

- Ja bih mogao da kažem da više od Bakira Izetbegovića, da li će Kosovo biti nezavisna država, zavisi od mene nego od njega. Bakir Izetbegović je jedan propali političar koji sada stalno vraća iste teme kao njegov otac preteći ratom na ovim prostorima bez ikakvih realnih uporišta za tako nešto - rekao je Dodik.

Predsednik Srpske je kazao da Izetbegović ima mnogo problema u svojoj političkoj partiji i svom narodu, što se tiče podrške, i da na ovaj način, kako kaže, pokušava da vrati politički značaj.

- Apsolutno jedna zloupotreba, kojoj nije nesklon Bakir izetbegović i njegovi saradnici. Mislim da se samo on dovoljno demaskirao, a da sa ovim ne može ništa da postigne. Da li će BiH priznati KiM ili ne, zavisi od Republike Srpske, a Republika Srpska je protiv priznanja - poručio je Dodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija